Yritysesittely
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK

YRITYSESITTELY

 

MITÄ, MIKSI JA MITEN?

 

Ikaros® on vuotosuojauksen, vuodontorjunnan, teollisen pyyhinnän sekä voiteluaineiden asiantuntija, ja alansa suuntaa näyttävä edelläkävijä Pohjoismaissa. Autamme valitsemaan oikeat tuotteet oikeisiin käyttökohteisiin - Parannamme näin asiakkaidemme työympäristön turvallisuutta, pienennämme ympäristövaikutuksia sekä autamme saavuttamaan kokonaistaloudellista kustannussäästöä.

 

Yhteistyö Ikaroksen kanssa on jo itsessään merkki laadusta. Se osoittaa että työ- ja ympäristöturvallisuus ovat yrityksenne keskeisiä arvoja. Se on myös takuu sekä ympäristövaikutusten että käyttökustannusten minimoinnista. Arvot kuten vastuullisuus, ympäristöturvallisuus ja kestävä kehitys eivät ole meille tyhjiä myyntiargumentteja, vaan juuri ne ovat koko toimintamme lähtökohtia.

 

Asiakkaallamme on lupa odottaa parasta palvelua, riippumatta siitä ostaako hän laatikollisen kuituliinaa silloin tällöin, vai tilaako hän valuma-altaita ja vuodontorjuntapisteitä koko konsernin tarpeisiin. Meille paras palkinto on tyytyväinen asiakas ja sen eteen teemme kaikkemme.

 

Ikaros tarjoaa tuotteet ja palvelut niin palokuntien harjoittamaan laajamittaiseen vuodontorjuntaan kuin teollisuuden päivittäisen käytön yhteydessä tapahtuvaan vuodontorjuntaan, ja kaikkeen siltä väliltä. Kun syvällinen asiakastuntemuksemme yhdistetään tuotetietämykseemme, voimme auttaa pienentämään sekä kustannuksia että ympäristövaikutuksia, sekä tehostamaan vaarallisten aineiden käsittelyn ja varastoinnin prosesseja. Myyjämme ovat tunnetusti johtavia asiantuntijoita alallaan ja heitä tukevat myös omat ympäristöinsinöörimme sekä voiteluaineiden asiantuntijamme.

 

Aloitimme pienestä ja olemme aina pyrkineet säilyttämään saman pienen asiakaskeskeisen yrityksen joustavuuden, voidaksemme paneutua asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota juuri niihin räätälöityjä ratkaisuja. Tämän johdosta luomme jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, menetelmiä, standardeja ja niiden yhdistelmiä, joista kaikki asiakkaamme voivat jatkossa hyötyä. Ikaros ei ole vain mukana alan kehityksessä - me näytämme tietä.

 

Julkisuudessa ja mediassa Ikaros on aktiivisesti esissä mm. urheilutapahtumissa ja sponsoroimme etenkin "tulevien sukupolvien" harrastustoimintaa. Pyrimme aina lisäämään vuotosuojauksen tuntemusta ja muistuttamaan sen tärkeydestä tiedotusvälineissä, seminaareissa ja koulutuksissa. Lisäksi vaikutamme vuodontorjunnan kehittämiseen myös lainsäädännän tasolla, tarjoten uusia ehdotuksia ja tutkimuksia niistä päättäville tahoille. Suurimman yhteiskuntavastuumme kannamme kuitenkin jokapäiväisessä työssämme:

 

- Yhdessä asiakkaidemme kanssa vähennämme ja estämme vaarallisia öljy- ja kemikaalivahinkoja niin nopeasti, yksinkertaisesti ja tehokkaasti kuin mahdollista.

 

               

LAATU & YMPÄRISTÖ

 

Ympäristöteknologian yrityksenä Ikaroksella on vastuu näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan. Ikaros Cleantechin toimintaa ohjaavat selkeät ympäristö- ja laatukäytännöt.

 

Ikaros Cleantech Ab on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti. Kehitämme myös parhaillaan Vuotosuojaus-standardia, joka tulee täydentämään ISO 14001 standardia.

 

               

MISSÄ OLEMME?

 

Ikaroksen Suomen toimisto sijaitsee Espoossa ja Ikaroksen pääkonttori sekä päävarasto sijaitsevat Ruotsin Mölndalissa.

Omat aluetoimistomme sekä jälleenmyyjämme palvelevat toki asiakkaitamme paikallisesti ympäri Pohjoismaita.

Aloitus > Yritys > Yritysesittely
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%