Uusi asiakas?
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK

Tervetuloa!

 

Ikaros® on vuodontorjunnan, teollisen pyyhinnän ja voiteluaineiden ylivoimainen asiantuntija ja suunnannäyttäjä Pohjoismaissa. Autamme valitsemaan oikeat tuotteet oikeisiin käyttökohteisiin, siten parannamme asiakkaidemme työympäristön turvallisuutta, pienennämme ympäristövaikutuksia, sekä autamme saavuttamaan kokonaistaloudellista kustannussäästöä.

 

Etsitpä esimerkiksi käyttöönne sopivaa nukkaamatonta kuituliinaa, imeyttäjiä öljyille ja kemikaaleille, tai vaikkapa kemikaalivarastokonttia palaville nesteille 1000 L säiliöissä, löydät ne kaikki ja paljon muuta täältä.

 

Esimerkkejä tuotevalikoimastamme:

 

- Vuodontorjunta ja vuotosuojaus, allastukset ja varastointi

- Imeytystarvikkeet ja vuodontorjuntapakkaukset

- Puhdistus ja pyyhintä

- Teollisuuden pesuaineet

- Öljyt, voitelurasvat, työstönesteet ym.

 

Voidaksesi asioida verkkokaupassamme, sinun tulee rekisteröityä asiakkaaksi. Valitettavasti emme voi myydä yksityishenkilöille.

Unfortunately, we cannot handle deliveries outside of Finland in our online store. Please contact us directly for placing international deliveries.

 

Rekisteröityminen onnistuu klikkaamalla ”Luo tili” yläpalkin Verkkokauppa-valikosta.

 

Täytä lomakkeen tiedot ja valitse salasana ja käyttäjänimi. Ota kirjautumistiedot talteen, sillä tarvitset niitä jatkossa asiointiin. Kun rekisteröinti on suoritettu loppuun ja tunnus aktivoitu, käytössäsi on kaikki verkkoakauppamme ominaisuudet ja mahdolliset omat voimassa olevat sopimushinnat.

Aloitus > Ohjesivu > Uusi asiakas?
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%