Asecos paloturvakaapit
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK

ASECOS PALOTURVAKAAPIT

3700 ratkaisua kemikaalien turvalliseen säilytykseen työpaikalla

 

Ikaros on vuodonhallinnan, puhdistuksen ja voiteluaineiden asiantuntija ja pyrimme jatkuvasti olemaan kehityksen ja turvallisuuden kärjessä. Siksi onkin erityisen hauskaa kertoa, että tuomme asecosin tuotteet, ja erityisesti heidän paloturvakaappinsa, Pohjoismaiden markkinoille. Saksalainen asecos on johtava toimija vaarallisten aineiden ammattimaisen käsittelyn ja varastoinnin alalla.

 

Nimi asecos on lupaus turvallisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä — vaarallisten aineiden turvallisesta käsittelystä ja ympäristönsuojelusta.

 

Perustamisensa 1994 jälkeen asecos on vaikuttanut merkittävästi tapaan, jolla vaarallisia kemikaaleja varastoidaan. Heti alusta alkaen Asecos asetti uuden turvallisuustason tuomalla markkinoille paloturvakaappien tyypin 90 teknologian. Tämän ja useiden muiden innovaatioiden ansiosta yritystä pidetään nyt Euroopan johtavana kemikaalien säilytyskaappien valmistajana. Olemme ylpeitä yli 3 700 asecos-tuotetta käsittävästä valikoimasta, jolla parannetaan jokapäiväisen työskentelyn turvallisuutta, joustavuutta ja kätevyyttä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 020 741 8751 | sales@ikaros.fi


>> Lue lisää Asecos tuotekuvastosta <<

 

 

Aloitus > Tuotteet > Varastointi/vuotosuojaus > Asecos paloturvakaapit
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%