Suositut pyyhintätarvikkeet
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK
Etsi tuloksista
Osumien määrä 65
507-10
Konepyyhe Ikatex® Economy Kirjava trikoo, paalissa
Hinta16.50
Valitse
Kustannustehokas ratkaisu yleisimpiin pyyhintätarpeisiin. Laadultaan vaihtelevampi kuin Ikatex® Premium Kirjava trikoo, mutta myös edullisempi. Pakattu käteviin 10 kg paaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon.
Pakattu 10 kg:n paaleihin 300 kg / lava.
Pakkaus on blankko - Ei merkintöjä.
6-11015
Konepyyhe Ikatex® Standard Valkoinen lakana, paalissa
Hinta4.20
Valitse
Konepyyhe valkoista puuvillalakanaa. Ikatex® Standard Valkoinen lakana (paalissa) on erittäin imukykyinen sileä kangaspyyhe, joka sopii erityisesti herkkään pyyhintään ja kiillotukseen.
 • Edullisempi vaihtoehto vaativaan käyttöön (vrt. non-woven kuituliinat). 
 • Erittäin alhainen nukkaavuus.
 • Sopii käytettäväksi myös liuottimien kanssa.
 • Ei päästä väriä.
Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. 
 
Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 300 kg.
HUOM: Hinta €/kg 
Myyntiyksikkö: 10 kg jaolla
6-11035
Konepyyhe Ikatex® Premium Valkoinen trikoo, paalissa
Hinta4.65
Valitse

Valkoinen konepyyhe puuvillatrikoota. Ikatex® Premium valkoinen trikoo on monipuolinen yleispyyhe useimpiin käyttötarkoituksiin, kun vaaditaan nimenomaan valkoista pyyhettä. Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. Hinta / kg. Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 360 kg.

6-11050
Konepyyhe Ikatex® Standard Kirjava yleispyyhe, paalissa
Hinta1.24
Valitse

Edullisin konepyyhkeemme, Ikatex® Trikoo Standard Kirjava yleispyyhe on märkäkestävä yleiskäyttöinen kangaspyyhe. Erittäin kustannustehokas ratkaisu yleisimpiin pyyhintätarpeisiin. Sekalaista puuvillakangaslaatua tai sekoitteita.

 

Vaativampaan käyttöön suosittelemme trikoo-, lakana tai frotee-laatuja.

 

Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta.

Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon.

 

Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 360 kg.

Hinta per kg

6-11030
Konepyyhe Ikatex® Premium Valkoinen frotee, paalissa
Hinta5.20
Valitse

Konepyyhe valkoista froteepyyhekangasta (100% puuvillafrotee). Ikatex® Premium Valkoinen Frotee on erittäin paksu, imukykyinen ja laadukas kangaspyyhe vaativaan käyttöön. Sopii kohteisiin joissa vaaditaan suurta imukykyä ja värin irtoaminen ei ole suotavaa. Erinomainen vaihtoehto liuotinpyyhintään ym. Esim graffitien poisto, pintojen kuivaus, karkean lian poisto, rasvaiselle lialle ja öljylle ym. Saatavilla myös edullisempi värillinen vaihtoehto, mikäli valkoinen väri ei ole ehdoton edellytys. Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. Hinta / kg. Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 300 kg.

 

 

Ikatex® Frotee

Vahvin ja imukykyisin konepyyhe vaativaan käyttöön

Kankaan huokoset tunkeutuvat alustan epätasaisuuksiin ja puhdistaa syvältä. Hyvän imukykynsä ansiosta pyyhe sopii käytettäväksi vaativaan kuivaukseen. Paksuuden ansiosta sopii karkeille ja teräville pinnoille.

 

Ikatex® Frotee-pyyhkeet toimitetaan paalissa tai Metal-Detected laatikossa.

 

• Sitkeän lian pyyhintään, karkeille pinnoille ja erittäin märkien pintojen kuivaukseen

• Kaksi laatutasoa

• Ylivoimainen imukyky ja likaa irroittavat ominaisuudet

• Erittäin paksu materiaali sopii teräville ja karkeille pinnoille

• Toimitetaan paalissa tai Metal-Detected laatikossa

 

 

 

6-11060
Konepyyhe Ikatex® Premium Kirjava frotee, paalissa
Hinta3.45
Valitse

Paksu ja pehmeä liina teolliseen pyyhintään, joka kestää kovan käytön. Hyvä imukyky ja märkäkestävyys. Pehmeä ja erittäin imukykyinen pyyhe sopii erityisesti kiillotuskäyttöön ja öljyiselle tms. hyvää imukykyä vaativalle lialle.  Voidaan myös tarvittaessa käytön jälkeen pestä ja käyttää uudestaan. Valmistettu vaihtelevan värisistä puuvillafroteepyyhkeistä. Ikatex® konepyyhkeet on valmistuksen aikana pesty, lajiteltu, käyttökokoon leikattu ja pakattu 10 kg paaleihin. Hinta / kg. Täysi lava 360 kg.

6-11020
Konepyyhe Ikatex® Standard Valkoinen trikoo, paalissa
Hinta3.75
Valitse

Edullisin valkoinen konepyyhkeemme, Ikatex® Standard valkoinen trikoo. Valkoinen yleispyyhe on märkäkestävä yleiskäyttöinen kangaspyyhe. Erittäin kustannustehokas ratkaisu yleisimpiin pyyhintätarpeisiin joissa värin irtoaminen ei ole suotavaa. Sekalaista kangastekstiiliä. Vaativampaan käyttöön suosittelemme trikoo-, lakana tai frotee-laatuja. Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. Hinta / kg. Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 360 kg.

 

Muista myös tasalaatuisempi Ikatex® Premium Valkoinen trikoo 6-11035, sekä useat muut vaihtoehdot.

506-10
Konepyyhe Ikatex® Economy Valkoinen trikoo, paalissa
Hinta2.30
Valitse
Kustannustehokas ratkaisu yleisimpiin pyyhintätarpeisiin kun tarvitaan nimenomaan valkoista värjäämätöntä kangaspyyhettä. Pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. Pakattu 10 kg:n paaleihin 300 kg / lava. Pakkaus on blankko - Ei merkintöjä.
6-11010
Konepyyhe Ikatex® Premium Valkoinen lakana, paalissa
Hinta5.05
Valitse

Konepyyhe parasta valkoista puuvillalakanaa. Ikatex® Premium Valkoinen lakana on erittäin korkealaatuinen imukykyinen kangaspyyhe, joka sopii erityisesti herkkään pyyhintään. Edullinen vaihtoehto vaativaan käyttöön (vrt. non-woven kuituliinat). Erittäin alhainen nukkaavuus. Sopii käytettäväksi myös liuottimien kanssa. Ei päästä väriä. Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. Hinta / kg. Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 360 kg.

6-31570
Kuituliina Ikatex® 9043 rulla (340 arkkia/rll)
Hinta47.00
Valitse

Monipuolinen, joustava huokoinen "Softex"-tyypin kuituliina kuiva- ja märkäkuivaukseen sekä kiillotukseen. Liinan mikroreiät siirtävät likaa erittäin tehokkaasti. Erittäin hyvä imukyky. Vahva sekä kuivana että märkänä. Nukkaamaton liina sopii hyvin myös kirjapainoihin, siivoustyöhön, lääketehtaille sekä muuhun herkkään pyyhintään. Kestää hyvin myös liuottimet ja monet kemikaalit. Valkoinen, ei värjää. Ei synteettisiä kuituja eikä kemiallisia lisäaineita. Silikoniton. Materiaali: 100% viskoosia. Erittäin paksu ja vahva rakenne (75 g/m2). Arkkikoko: 30 x 38 cm (340 arkkia / rulla). Saatavissa myös arkkipakattuna.


Ikatex® 9043

Huokoinen liina erittäin vaativaan käyttöön
Nukkaamaton kemikaalit ja liuottimet kestävä huokoinen liina. Mikrorei’itetty rakenne siirtää tehokkaasti likaa huokosissaan. Erittäin hyvä imukyky. Vahva sekä kuivana että märkänä. Ei synteettisiä kuituja eikä kemiallisia lisäaineita. Silikoniton. 100% viskoosia. Erittäin paksu ja vahva. Neliöpaino 75 g/m2.

• Kestää liuottimia ja kemikaaleja

• 100 % viskoosia

• Ei irtoa kuituja

• Erittäin hyvä veto- ja märkälujuus

• Rei’itetty pintakuvio

• Väri: valkoinen

6-31571
Kuituliina Ikatex® 9043 arkkeina laatikossa (6x50 arkkia/ltk)
Hinta47.50
Valitse
Valmiiksi arkkikokoon leikattu monipuolinen, joustava huokoinen "Softex"-tyypin kuituliina kuiva- ja märkäkuivaukseen sekä kiillotukseen. Liinan mikroreiät siirtävät likaa erittäin tehokkaasti. Erittäin hyvä imukyky. Vahva sekä kuivana että märkänä. Nukkaamaton liina sopii hyvin myös kirjapainoihin, siivoustyöhön, lääketehtaille sekä muuhun herkkään pyyhintään. Kestää hyvin myös liuottimet ja monet kemikaalit. Valkoinen, ei värjää. Ei synteettisiä kuituja eikä kemiallisia lisäaineita. Silikoniton. Materiaali: 100% viskoosia. Erittäin paksu ja vahva rakenne (75 g/m2).
Laatikossa 300 arkkia, pakattu 6 x 50 arkin pakkauksiin. Arkkikoko 30 x 38 cm

Ikatex® 9043

Huokoinen liina erittäin vaativaan käyttöön

Nukkaamaton kemikaalit ja liuottimet kestävä huokoinen kuituliina. Mikrorei’itetty rakenne siirtää tehokkaasti likaa huokosissaan. Erittäin hyvä imukyky. Vahva sekä kuivana että märkänä. Ei synteettisiä kuituja eikä kemiallisia lisäaineita. Silikoniton. 100% viskoosia. Erittäin paksu ja vahva. Neliöpaino 75 g/m2.

• Kestää liuottimia ja kemikaaleja

• 100 % viskoosia

• Ei irtoa kuituja

• Erittäin hyvä veto- ja märkälujuus

• Rei’itetty pintakuvio

• Väri: valkoinen

Arkkikoko 30 x 38 cm. Laatikossa 300 arkkia (6 pkt x 50 kpl)

6-31535
Kuituliina Ikatex® 9005 rullassa (500 arkkia/rll)
Hinta74.00
Valitse

Paksu, imukykyinen kuituliina aroille pinnoille.

Paksu ja kestävä nukkaamaton liina vaativien pintojen puhdistukseen. Ikatex 9005 ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino: 74 g/m2.

 

Ikatex® 9005

Paksu ja imukykyinen kuituliina pyyhintään ja kiillotukseen
Paksu ja kestävä nukkaamaton kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. 74 g/m2.

Saatavana rullana, arkkeina, laatikossa ja Bragbox-pakkauksessa käyttökohteen mukaan.  Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja autoteollisuuteen.

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Hyvä vetolujuus ja märkälujuus

• Lievästi kohokuvioitu pinta

• Kestää liuottimia

• Väri: sininen

6-31540
Kuituliina Ikatex 9500 (500 arkkia)
Hinta50.00
Valitse

Edullinen silikoniton kuituliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii hienosti esim. autopesuloihin ym. kohteisiin, joissa toimiva tuote ja edullinen hinta ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Sopii myös esim. kirjapainoihin, siivoustyöhön sekä verstaille.

1-kerroksinen vaaleansininen kuituliina. Sileä pinta. Silikoniton.

6-31507
Konepyyhe Ikatex® Premium Kirjava trikoo Ikabox (160 kpl/ltk)
Hinta57.50
Valitse
Korkealaatuinen ja edullinen yleispyyhe Ikabox kantolaatikossa.
Määrämittaan leikattu arkki 38x38 cm - Aina tasalaatuinen
160 arkkia / laatikko
Annosteluaukon ja kantokahvan ansiosta riittoisa ja kätevästi mukana kulkeva vaihtoehto paalipyyhkeille.
 
Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa.

Ikatex® Trikoo on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan Ikabox-annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

6-31502
Konepyyhe Ikatex® Rullakäsipyyhe Valkoinen Ikabox (160 kpl/ltk)
Hinta31.00
Valitse

Konepyyhe, materiaalina vaalea rullakäsipyyhe. Nukkaamaton ja korkealaatuinen. Toinen puoli sileämpi, toinen puoli vohvelikuvioitu (siirtää likaa tehokkaasti)

 

Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa

Ikatex on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

 

Ikatex® Rullakäsipyyhe

Pintakuvioitu pyyhe tehokkaaseen puhdistukseen

Kestävä Rullakäsipyyhe – karkea uurteinen pinta, joka muistuttaa vanhoja, perinteisiä keittiöpyyhkeitä.Sopii vaativaan käyttöön ja tehokkaaseen pyyhintään. Rullakäsipyyhepyyhkeet ovat imukykyisiä. Ominaisuuksiensa vuoksi ne sopivat esimerkiksi painotaloihin, saneeraustöihin, karkeapuhdistukseen ja korjaamotöihin, joissa pyyhkeeltä vaaditaan hyviä likaa irroittavia ominaisuuksia ja kestävyyttä. Kaikki pyyhkeet ovat valkoisia.

 

Ikatex® Rullakäsipyyhkeet toimitetaan Ikabox-annostelulaatikoissa, joissa koko ja määrä on aina sama.

Saatavana myös Metal-Detected laatikossa.

 

• Toinen puoli vahvasti - Toinen puoli kevyemmin kohokuvioitu

• Vahva pintakuviointi - Sitkeälle lialle ja karkeille pinnoille

• Ikabox-laatikossa tai Metal-Detected laatikossa

6-31530
Kuituliina Ikatex® 9005 arkkeina laatikossa (10x50 arkkia/ltk)
Hinta75.50
Valitse
Paksu imukykyinen kuituliina aroille pinnoille. Vahva nukkaamaton pinta ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. 74 g/m2.

Ikatex® 9005

Paksu ja imukykyinen kuituliina pyyhintään ja kiillotukseen

Paksu ja kestävä nukkaamaton kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. 74 g/m2.

Saatavana rullana, arkkeina, laatikossa ja Bragbox-pakkauksessa käyttökohteen mukaan.  Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja autoteollisuuteen.

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Hyvä vetolujuus ja märkälujuus

• Lievästi kohokuvioitu pinta

• Kestää liuottimia

• Väri: sininen

6-31506
Konepyyhe Ikatex® Premium Ikabox Valkoinen trikoo (160 kpl/ltk)
Hinta41.00
Valitse

Valkoinen puuvillatrikoo yleispyyhintään.

100% värjäämätön, sopii liuottimille ja herkkiin kohteisiin.

 

Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa

Ikatex® on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

 

160 kpl/ltk

C40106
Käsipyyhepaperi Celtex 90, 3-krs., rulla, (6x 90 m/ltk)
Hinta71.50
Valitse

Ikaroksen Celtex-käsipyyhepaperit tarjoavat kustannustehokkaan ja kestävän ratkaisun henkilöhygienian pyyhintään. Valikoimastamme löydät 2- ja 3-kerroksisia käsipyyhepapereita, jotka on valmistettu uusio- tai kierrätyskuidusta.

Pehmeät ja imukykyiset käsipyyhepaperit kuivaavat kädet nopeasti.

Sopiva annostelija: C92400, C92420

6-31526
Kuituliina Ikatex® 9004 arkkeina (10x50 arkkia/ltk, 30x35 cm arkki)
Hinta69.00
Valitse

KORKEALAATUINEN KUITULIINA HELLÄVARAISEEN JA TARKKAAN PYYHINTÄÄN

Korkealaatuinen nukkaamaton liina vaativien pintojen puhdistukseen ja kiillotukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Märkäluja kuituliina yleiskäyttöön. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton.

Materiaali: Selluloosa ja polyesteri.

Neliöpaino: 61 g/m2.

Pakkaus: 500 arkkia/laatikko (Pakattu 10x 50 arkin dispenser-paketteihin)

 

Saatavilla myös 150 arkin Pop-Up-Boxissa (6-31527) ja 500 arkin rullassa (6-31525).

 

Ikatex® 9004

Korkealaatuinen kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen

Korkealaatuinen nukkaamaton liina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänä- kään Märkäluja kuituliina yleiskäyttöön. Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Erinomainen valinta kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään. Elintarvikehyväksytty. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino 61 g/m2

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Keskitason paksuus, imukyky ja kestävyys

• Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma

• Sopii erityisesti kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään

• Hyvin kevyesti kohokuvioitu pinta

• Elintarvikehyväksytty

• Väri: valkoinen

6-31500
Konepyyhe Ikatex® Premium Valkoinen lakana Ikabox (160 kpl/ltk)
Hinta66.00
Valitse
Valkoisia saumattomia konepyyhkeitä 160 kpl/laatikko, 100% pestyä puuvillaa. Pakattu kätevään kantolaatikkoon, jossa annosteluaukko. Kappalemäärältään riittoisampi ja edullinen vaihtoehto paalatuille konepyyhkeille.
 

Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa

Ikatex on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

IBKT-3B
Konepyyhe Ikaros® BASIC Kirjava trikoo (90 kpl/ltk)
Hinta14.40
Listahinta14.40
Valitse

Edullinen ohut ja joustava yleispyyhe useimpiin pyyhintätarpeisiin.

Edullinen ohut, joustava kangaspyyhe kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa (90 arkkia/laatikko)

Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan Ikabox®-annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

7772
Märkäpyyhkeet Wypall® (6 säiliötä x 50 arkkia/paketti)
Hinta109.50
Valitse
Erittäin tehokas puhdistusliina! - Ei vaadi vettä. Erityisen kätevä liikkuvassa työssä esim. huoltoautossa ym.
Polypropyleeni kahdessa kerroksessa on käsitelty niin, että toinen puoli on pehmeä ja toinen puoli karkeampi, joka nostaa lian pintaan ja irrottaa sen.
Sisältää kosteuttajia sekä Sodium PCA:ta, joka on tärkeää ihon kosteustasapainon kannalta.
Arkkikoko 27 x 27 cm.

Wypall® Märkäpyyhkeet

Kostutettu puhdistuspyyhe käsille, työkaluille ja pinnoille.

7164
Ikatex® Polytex kemikaalinkestävä kuituliina, rulla
Hinta112.00
Valitse

Ikatex® Polytex

Kemikaalinkestävä kuituliina vaativaan käyttöön (500 arkkia/rulla, arkkikoko 38 x 32 cm)

Paksu, erittäin kestävä ja imukykyinen nukkaamaton kuituliina erittäin korkean puhtaustason pyyhintään. Polypropeenia - Kestää useimmat liuottimet, kemikaalit, öljyt, hapot ja emäkset. Pinnan kohokuvio irrottaa likaa tehokkaasti. Sopii esim. raskaaseen teollisuuteen, elintarvike- ja lentokoneteollisuuteen, konepajoille ja korjaamoille. Neliöpaino 75 g/m2.

• Kohokuvioitu pinta

• 100 % polypropeenia

• 100% nukkaamaton

• Erittäin hyvä vetolujuus ja märkälujuus

• Elintarvikehyväksytty

• Kestää liuottimia ja kemikaaleja (jopa vahvoja happoja ja emäksiä)

• Väri: sininen

 

1162R-3L
Yleispaperi Ikatex®, 3-kerroksinen, vaativaan pyyhintään (iso rulla)
Hinta27.50
Valitse
Normaalia isompi rulla (750 arkkia) monikäyttöistä 3-kerroksista yleispaperia vaativaan pyyhintään. HUOM: 1 rll/pkt
Erittäin vahva ja paksu sininen teollisuuspaperi yleispyyhintään. Paksu ja vahva teollisuuspaperi, öljylle, rasvalle, lialle ja leikkuunesteille. 3-kerroksista sinistä, hyvin imukykyistä selluloosapaperia. Perforoinnin ansiosta helppo repiä sopivia paloja. 100% silikoniton.

 

HUOM: Isompi arkkikoko kuin 2-kerroksinen Yleispaperi Ikatex® keskivaativaan pyyhintään (2 rullaa) (1169-2L)

6-31525
Kuituliina Ikatex® 9004 (500 arkkia/rll, 30x38 cm)
Hinta61.00
Valitse

Kuituliina Ikatex® 9004 pieni rulla laatikossa (500 arkkia/rulla, arkkikoko 30x38 cm)

KORKEALAATUINEN KUITULIINA HELLÄVARAISEEN JA TARKKAAN PYYHINTÄÄN

Korkealaatuinen nukkaamaton liina vaativien pintojen puhdistukseen ja kiillotukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Märkäluja kuituliina yleiskäyttöön. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton.

Materiaali: Selluloosa ja polyesteri.

Neliöpaino: 61 g/m2.

Pakkaus: 500 arkkia/rulla

 

Saatavilla myös 10x 50 arkin laatikossa (6-31526) ja 150 arkin Pop-Up-Boxissa (6-31527)

Ikatex® 9004

Korkealaatuinen kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen

Korkealaatuinen nukkaamaton liina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänä- kään Märkäluja kuituliina yleiskäyttöön. Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Erinomainen valinta kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään. Elintarvikehyväksytty. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino 61 g/m2

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Keskitason paksuus, imukyky ja kestävyys

• Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma

• Sopii erityisesti kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään

• Hyvin kevyesti kohokuvioitu pinta

• Elintarvikehyväksytty

• Väri: valkoinen

6-31513
Konepyyhe Ikatex® Premium Raidallinen lakana Ikabox (160 kpl/ltk)
Hinta31.00
Valitse
Korkealaatuinen konepyyhe vaaleaa / raidallista puuvillalakanaa, 160 arkkia/laatikko.
 

Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa

Ikatex® on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

904353
Vetopyyhe Ikatex® Midi laatikossa (6 rullaa/paketti)
Hinta31.00
Valitse

Edullinen, imukykyinen ja riittoisa 1-kerroksinen center-feed paperi kierrätyskuitua kevyeen pyyhintään. 6 rullaa/paketti (0,20 x 300 m/rulla)

Ikatex® Vetopyyhe

Taloudelliset paperit hygieniapyyhintään ja kevyeen kuivaukseen

Vahva ja kestävä 1-kerroksinen center-feed vetopyyhe, joka soveltuu erityisesti kevyeen kuivaukseen ja hygieniapyyhintään.  Paperi on pehmeä ja soveltuu siksi erityisesti käsien kuivaukseen sekä herkkien pintojen pyyhintään.  Sopii käytettäväksi elintarviketeollisuudessa, pitopalveluissa, laboratorioissa, huoltoasemilla ja yleisissä tiloissa. Tuotteet täyttävät kaikki tiukimmat hygienia- ja märkälujuus-vaatimukset. Ikatex Midi ja Metrio toimitetaan suojaavassa pahvilaatikossa ja ne ovat Joutsenmerkitty ympäristöystävällisiä tuotteita.

• Riittoisa vetopyyhe (center-feed)

• Kevyeen kuivaukseen ja hygieniapyyhintään

• Saatavilla uusio- tai kierrätyskuitu

• Joutsenmerkitty

• Toimitetaan pahvilaatikossa

• Hylsytön

• Väri: valkoinen

14004
Märkäpyyhe Ikaclean® Wet Wipes, (6 säiliötä x 150 arkkia/paketti)
Hinta124.00
Valitse

Märkäpyyhe IKACLEAN® Wet Wipes

Desinfioiva märkäpyyhe ammattikäyttöön vaikeissakin olosuhteissa. Irroittaa tehokkaasti rasvan, öljyn, tervan, liiman, vahan, maalin ja muut vaikeasti irtoavat epäpuhtaudet käsistä, työkaluista ja maalaamattomilta pinnoilta. Sopii ulkokäyttöön ja työkoneisiin myös pakkasella, kestää jopa -30 °C.

 

Alkoholipohjainen (etanoli) puhdistuspyyhe.

AINESOSAT: Alcohol, Dimethyl glutarate,, Isopropyl alcohol, Propylene glycol, PG-75 LANOLIN, Dimethyl adipate, Dimethyl succinate, C9-11,Pareth,4, Sodium laureth sulfate, 2-phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid

 

Käyttöohje

Pakkaus toimii annostelijana. Avaa annostelukansi purkin yläosassa. Pyyhi puhdistettava pinta varovasti hieroen.

HUOM: Vältä käyttöä maalatuilla tai lakatuilla pinnoilla.

 

Hinta/pkt = 6 säiliötä á 150 arkkia

6-31531
Kuituliina Ikatex® 9005 arkit pop-up box (150 arkkia/ltk)
Hinta28.50
Valitse

Paksu imukykyinen kuituliina aroille pinnoille kätevässä pop-up annostelulaatikossa. Vahva nukkaamaton pinta ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino 74 g/m2.

Annostelupakkauksessa 150 arkkia

 

Ikatex® 9005

Paksu ja imukykyinen kuituliina pyyhintään ja kiillotukseen

Paksu ja kestävä nukkaamaton kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. 74 g/m2.

Saatavana rullana, arkkeina, laatikossa ja Bragbox-pakkauksessa käyttökohteen mukaan.  Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja autoteollisuuteen.

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Hyvä vetolujuus ja märkälujuus

• Lievästi kohokuvioitu pinta

• Kestää liuottimia

• Väri: sininen

6-365
Selluloosapaperi Ikatex® Soft 65 (950 arkkia/rll)
Hinta93.50
Valitse

Selluloosaliina kuivaukseen ja kiillotukseen. Erittäin pehmeä, joustava ja ilmava pyyhe erilaisiin käyttökohteisiin. Imukykyinen pyyhe sopii useimmille pinnoille. Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja siivousalalle. Pyyhitty lika näkyy valkoisesta pyyhkeestä helposti. Toimitetaan rullana. Neliöpaino 65 g/m2.
 

KESKIRASKAASEEN PYYHINTÄÄN

Yleispyyhintään - Hyvä imukyky, keskipaksu ja -kestävä rakenne
 

PERFOROITU

Helppo repäistä sopivan kokoinen pala – vähentää hukkakäyttöä ja parantaa riittoisuutta

 

• 100 % selluloosaa

• Hyvä imukyky

• Keskitason kestävyys ja paksuus

• Lievästi kuvioitu pinta

• Väri: valkoinen

 

Arkkikoko: 30 x 35 cm

Määrä: 950 arkkia

Paino: 6,1 kg

Tuotenro: 6-365

 

Ikatex® Soft 65

Selluloosaliina kuivaukseen ja kiillotukseen

Erittäin pehmeä, joustava ja ilmava pyyhe erilaisiin käyttökohteisiin. Imukykyinen pyyhe sopii useimmille pinnoille. Pyyhitty lika näkyy valkoisesta pyyhkeestä helposti. Toimitetaan rullana. Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja siivousalalle.  Neliöpaino 65 g/m2.

• 100 % selluloosaa

• Hyvä imukyky

• Keskitason kestävyys ja paksuus

• Lievästi kuvioitu pinta

• Väri: valkoinen

909010
Yleispaperi Ikatex®, 1-kerroksinen (1 050 m/rulla)
Hinta43.00
Valitse
1-kerroksinen kuitupaperi kevyeen teolliseen kuivaukseen.
Ei perforoitu, repäise mistä kohdasta vain.
Sopii useimpiin annostelutelineisiin (joiden leveys >30 cm).

Ikatex® Paperit

Kaikkeen yleispyyhintään

Ikatex®-paperipyyhkeet jaetaan kolmeen luokkaan käyttökohteen vaativuuden mukaan. Raskaaseen ja keski raskaaseen pyyhintään tarkoitetut paperit ovat silikonittomia ja perforoituja. Ikatex®-paperipyyhettä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Ne ovat suosittuja muun muassa konepajateollisuudessa, siivousyrityksissä, painotaloissa ja korjaamoilla

 

• Laajat käyttötarkoitukset

• Edullinen ja aina tasalaatuinen

• Heikompi vetolujuus ja märkälujuus kuin kuituliinoissa

• Eri laatuja eri tarkoituksiin

6-31524
Kuituliina Ikatex® 9000 (500 arkkia/rll)
Hinta56.50
Valitse

Pehmeä, nukkaamaton ja ohut kuituliina herkille pinnoille. Elastinen, hyvin mukautuva liina pölyttömään ja nukattomaan pyyhintään, kiillotukseen ja viimeistelyyn. Erittäin joustava liina mukautuu pinnan muotoihin. Hieman kohopainettu pintakuvio tehostaa pyyhintää. Silikoniton.

Materiaali: Polypropeeni.

Neliöpaino: 45 g/m2

 

Ikatex® 9000

Ohut joustava liina herkkien pintojen kevyeen pyyhintään

Elastinen liina pölyttömään ja nukattomaan pyyhintään, kiillotukseen ja viimeistelyyn. Pyyhitty lika näkyy valkoisesta pyyhkeestä helposti. Erittäin joustava liina mukautuu helposti pinnan muotoihin. Hieman kohopainettu pintakuvio tehostaa pyyhintää. Silikoniton. Materiaali: Polypropeeni. Neliöpaino 45 g/m2 

• Polypropeenia

• Erittäin ohut mutta kestävä

• Alhainen imukyky

• Erittäin kevyesti kohokuvioitu pinta

• Ei irtoa kuituja

• Ohut ja joustava - Erittäin hyvä tuntuma

• Sopii erityisesti kiillotukseen ja erittäin tarkkaan pyyhintään

• Väri: valkoinen

8374
Kuituliina Wypall X80 sininen, iso rulla (475 arkkia)
Hinta206.00
Valitse

ERITTÄIN PAKSU JA KESTÄVÄ HYDROKNIT® KUITULIINA

Huippulaatuinen erittäin paksu kuituliina raskaimpaan pyyhintään - Korvaa jopa kankaisen konepyyhkeen!

Vahva liina sopii karkeillekin pinnoille. Paksu liina suojaa käsiä mm. metallipaloilta, teräviltä kulmilta yms.

Neliöpaino ~105 g/m2

6-385
Paksu selluloosapaperi Ikatex® Soft 85 (750 arkkia/rll)
Hinta88.50
Valitse

Paksu selluloosaliina kuivaukseen ja kiillotukseen. Erittäin pehmeä ja ilmava pyyhe erilaisiin käyttökohteisiin. Sopii hyvän imukykynsä ansiosta vaativaan kuivaukseen. Pyyhitty lika näkyy valkoisesta pyyhkeestä helposti. Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja siivousalan yrityksiin. Ikatex® Soft 85 toimitetaan rullana tai arkkipakkauksena.

Neliöpaino 85g/m2.

 

PERFOROITU

Helppo repäistä sopivan kokoinen pala – vähentää hukkakäyttöä ja parantaa riittoisuutta

 

• Erityisesti kuivaukseen ja kiillotukseen

• Erinomainen imukyky ja paksuus

• Keskitason vetolujuus ja märkälujuus

• Elintarvikekäyttöön hyväksytty

• 100 % selluloosaa

• Ei irtoa kuituja

• Kestää liuottimia ja kemikaaleja

• Väri: valkoinen

 

Arkkikoko: 30 x 35 cm

Määrä: 750 arkkia/rulla

Paino: 6,6 kg

Tuotenro: 6-385

 

Ikatex® Soft 85
Paksu selluloosaliina kuivaukseen ja kiillotukseen
Erittäin pehmeä ja ilmava pyyhe erilaisiin käyttökohteisiin.  Sopii hyvän imukykynsä ansiosta vaativaan kuivaukseen.  Pyyhitty lika näkyy valkoisesta pyyhkeestä helposti.  Ikatex® Soft 85 toimitetaan rullana tai arkkipakkauksena.  Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja siivousalan yrityksiin. Neliöpaino 85g/m2.

• Erityisesti kuivaukseen ja kiillotukseen

• Erinomainen imukyky ja paksuus

• Keskitason vetolujuus ja märkälujuus

• Elintarvikekäyttöön hyväksytty

• 100 % selluloosaa

• Ei irtoa kuituja

• Kestää liuottimia ja kemikaaleja

• Väri: valkoinen

6-31542
Kuituliina Ikatex® 9510 Bragbox (2x100 arkkia)
Hinta44.00
Valitse

Vahva ja nukkaamaton kuituliina kuiva- ja märkäpyyhintään. Hyväksytty myös elintarvikekäyttöön. Erittäin sileä liina ei vahingoita pintaa. Hyvä imukyky sekä kemikaalien ja liuottimien kesto. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino: 60 g/m2.


Ikatex® 9510

Sileä liina kuivien ja märkien pintojen kevyeen pyyhintään

Vahva ja nukkaamaton kuituliina kuiva- ja märkäpyyhintään. Hyväksytty myös elintarvikekäyttöön. Erittäin sileä liina ei vahingoita pintaa. Melko alhainen imukyky. Hyvä kemikaalien ja liuottimien kesto. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. 60 g/m2

• Hyvin vahva ja märkäluja (erittäin pitkäkuituinen rakenne)

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Erittäin sileä pinta

• Väri: valkoinen

6-31543
Kuituliina Ikatex® 9043 arkkeina Bragbox (2x70 arkkia)
Hinta46.00
Valitse

Nukkaamaton kemikaalit ja liuottimet kestävä huokoinen liina. Mikrorei’itetty rakenne siirtää tehokkaasti likaa huokosissaan. Erittäin hyvä imukyky. Vahva sekä kuivana että märkänä. Ei synteettisiä kuituja eikä kemiallisia lisäaineita. Silikoniton. 100% viskoosia. Erittäin paksu ja vahva (75 g/m2).

 

Ikatex® 9043

Huokoinen liina erittäin vaativaan käyttöön
Nukkaamaton kemikaalit ja liuottimet kestävä huokoinen liina. Mikrorei’itetty rakenne siirtää tehokkaasti

likaa huokosissaan. Erittäin hyvä imukyky. Vahva sekä kuivana että märkänä. Ei synteettisiä kuituja eikä kemiallisia lisäaineita. Silikoniton. 100% viskoosia. Erittäin paksu ja vahva. Neliöpaino 75 g/m2.

• Kestää liuottimia ja kemikaaleja

• 100 % viskoosia

• Ei irtoa kuituja

• Erittäin hyvä veto- ja märkälujuus

• Rei’itetty pintakuvio

• Väri: valkoinen

6-31544
Kuituliina Ikatex® 9004 Bragbox (2x100 arkkia)
Hinta46.00
Valitse

Ikatex® 9004

Korkealaatuinen kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen

Korkealaatuinen nukkaamaton liina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänä- kään Märkäluja kuituliina yleiskäyttöön. Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Erinomainen valinta kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään. Elintarvikehyväksytty. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino 61 g/m2

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Keskitason paksuus, imukyky ja kestävyys

• Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma

• Sopii erityisesti kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään

• Hyvin kevyesti kohokuvioitu pinta

• Elintarvikehyväksytty

• Väri: valkoinen

6-31559
Kuituliina Ikatex® 9004 iso rulla (900 arkkia/rll)
Hinta152.00
Valitse

Kuituliina Ikatex® 9004 iso rulla (900 arkkia/rll, arkkikoko 36x40 cm)

Pehmeä kuituliina kiillotukseen ja viimeistelyyn

 

Sileä, elastinen ja veto- sekä märkäluja liina pölyttömään ja nukattomaan pyyhintään, kiillotukseen ja viimeistelyyn. Erittäin pehmeä liina mukautuu pinnan muotoihin ja jättää kiiltävän ja pölyttömän lopputuloksen. Silikoniton. Materiaali: Polyesteri ja selluloosa. 61 g/m2.

Ikatex® 9004

Korkealaatuinen kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen

Korkealaatuinen nukkaamaton liina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänä- kään Märkäluja kuituliina yleiskäyttöön. Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Erinomainen valinta kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään. Elintarvikehyväksytty. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino 61 g/m2

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Keskitason paksuus, imukyky ja kestävyys

• Ohut, joustava ja mukautuva - Hyvä tuntuma

• Sopii erityisesti kiillotukseen ja tarkkaan pyyhintään

• Hyvin kevyesti kohokuvioitu pinta

• Elintarvikehyväksytty

• Väri: valkoinen

6-31541
Yleispaperi Ikatex®, 3-krs vaativaan pyyhintään Bragbox (240 arkkia/p)
Hinta21.50
Valitse

Ikatex® Paperit

Kaikkeen yleispyyhintään

 

Ikatex®-paperipyyhkeet jaetaan kolmeen luokkaan käyttökohteen vaativuuden mukaan. Raskaaseen ja keski- raskaaseen pyyhintään tarkoitetut paperit ovat silikonittomia ja perforoituja. Ikatex®-paperipyyhettä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Ne ovat suosittuja muun muassa konepajateollisuudessa, siivousyrityksissä, painotaloissa ja korjaamoilla

 

• Laajat käyttötarkoitukset

• Edullinen ja aina tasalaatuinen

• Heikompi vetolujuus ja märkälujuus kuin kuituliinoissa

• Eri laatuja eri tarkoituksiin

6-31545
Kuituliina Ikatex® 9005 arkkeina Bragbox (2x100 arkkia)
Hinta67.50
Valitse

Paksu imukykyinen kuituliina aroille pinnoille kätevässä bragbox annostelulaatikossa. Vahva nukkaamaton pinta ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. Neliöpaino 74 g/m2.

Bragbox-annostelupakkauksessa 2x 100 arkkia.

 

Ikatex® 9005

Paksu ja imukykyinen kuituliina pyyhintään ja kiillotukseen

Paksu ja kestävä nukkaamaton kuituliina vaativien pintojen puhdistukseen. Ei nuppuunnu eikä repeä märkänäkään. Märkäluja kuituliina sopii useimpiin vaativiin pyyhintätehtäviin. Sopii useimmille kemikaaleille ja liuottimille. Silikoniton. Materiaali: Selluloosa ja polyesteri. 74 g/m2.

Saatavana rullana, arkkeina, laatikossa ja Bragbox-pakkauksessa käyttökohteen mukaan.  Sopii mm. painotaloihin, konepajoille ja autoteollisuuteen.

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Hyvä vetolujuus ja märkälujuus

• Lievästi kohokuvioitu pinta

• Kestää liuottimia

• Väri: sininen

7240
Yleispaperi Wypall® L20 sininen 1-kerroksinen paperi (1000 arkkia/rll)
Hinta40.50
Valitse

WYPALL® L20 PAPERI

Vahva ja paksu sininen Airflex® sellupaperi. Nopea ja tehokas imukyky. Kun tavallinen paperi ei riitä.

TEline 6155/6146

6-31565
Kuituliina Ikatex® Multi 9520
Hinta139.50
Valitse

Kaksipuolinen nukkaamaton, pehmeä, imukykyinen ja joustava kuitukangasliina pyyhkii tehokkaasti öljyn, rasvan ja veden. Yläpuoli erittäin pehmeää harmaata kuitua, alapinta kestävää valkoista kuitua. Sopii useimmille liuottimille ja elintarvikekäyttöön. Liinan pehmeys ja joustavuus mahdollistavat ahtaiden rakojen ja tarkkuutta vaativien osien puhdistamisen, pintoja naarmuttamatta. Silti se on riittävän kestävä öljyn, rasvan ja lian siivoamiseen ja sopii käytettäväksi useimpien liuottimien kanssa.

 

Arkkikoko 38x38 cm @ 950 arkkia / rulla = 361 metriä / ~137 m2.

Materiaali: Selluloosa + PP.

Paksuus 65 g/m2.

 

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Keskitason paksuus, imukyky, vetolujuus ja märkälujuus

• Ohut ja mukautuva, hyvä tuntuma

• Lähes sileä pintakuvio

• Väri: harmaa & valkoinen

 

Ikatex® Multi 9520

Kaksipuolinen kangasmainen kuituliina kaikkeen pyyhintään

Kaksipuolinen nukkamaton, pehmeä, imukykyinen ja joustava kuitukangasliina pyyhkii tehokkaasti öljyn, rasvan ja veden. Yläpuoli erittäin pehmeää harmaata kangasmaista kuitua, alapinta kestävää valkoista kuitua. Sopii useimmille liuottimille ja elintarvikekäyttöön. Materiaali: Selluloosa, PP, PE. Neliöpaino 65 g/m2.

• Sisältää selluloosaa ja tekokuituja

• Ei irtoa kuituja

• Keskitason paksuus, imukyky, vetolujuus ja märkälujuus

• Ohut ja mukautuva, hyvä tuntuma

• Lähes sileä pintakuvio

• Väri: harmaa & valkoinen

 

Vastaava kuin SCA Tork Teollisuuspuhdistusliina 52 03 04

8458001
Ikatex Boxer 60 kuituliina
Hinta45.50
Valitse

NUKKAAMATON KUITULIINA YLEISPYYHINTÄÄN

Nukkaamaton, vahva, kestävä ja imukykyinen kuituliina sopii kuiva- ja märkäpyyhintään. Kohokuvioitu pinta puhdistaa tehokkaasti. Märkäluja Boxer kestää liuottimet ja pesuaineet. Vahva liina on riittävän paksu useimpiin keskivaativan pyyhinnän tarpeisiin, joista tavallinen paperipyyhe ei selviä. 60 g/m2

Arkkimitat - Leveys: 33 cm / Pituus: 37 cm

TASW
Puhdistusliina näytöille PRF Screen Wipes, 100 liinaa/säiliö
Hinta22.00
Valitse

Antistaattinen puhdistusliina näytöille kätevässä 100 kappaleen annostelupakkauksessa.

Myyntierä 6 kpl / ltk

 

Käyttökohteet:

Näytöt, tabletit ja puhelimet.

7819
Hinta43.00
Valitse
14004-ST
Märkäpyyhe Ikaclean® Wet Wipes (1 säiliö x 150 arkkia)
Hinta23.00
Valitse

Märkäpyyhe IKACLEAN® Wet Wipes

Desinfioiva märkäpyyhe ammattikäyttöön vaikeissakin olosuhteissa. Irroittaa tehokkaasti rasvan, öljyn, tervan, liiman, vahan, maalin ja muut vaikeasti irtoavat epäpuhtaudet käsistä, työkaluista ja maalaamattomilta pinnoilta. Sopii ulkokäyttöön ja työkoneisiin myös pakkasella, kestää jopa -30 °C.

 

Alkoholipohjainen (etanoli) puhdistuspyyhe.

AINESOSAT: Alcohol, Dimethyl glutarate,, Isopropyl alcohol, Propylene glycol, PG-75 LANOLIN, Dimethyl adipate, Dimethyl succinate, C9-11,Pareth,4, Sodium laureth sulfate, 2-phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid

 

Käyttöohje

Pakkaus toimii annostelijana. Avaa annostelukansi purkin yläosassa. Pyyhi puhdistettava pinta varovasti hieroen.

HUOM: Vältä käyttöä maalatuilla tai lakatuilla pinnoilla.

 

Hinta/kpl = 1 säiliö á 150 arkkia

8380
Kuituliina Wypall X60 Multibox (150 kpl/ltk)
Hinta25.50
Valitse

Wypall X60 on kestävä, joustava ja hyvin mukautuva Hydroknit®-kuituliina kevyeen pyyhintään, joka kestää mekaanista kulutusta ja on veto- sekä märkäluja. Kestää useimmat kemikaalit ja liuottimet sekä öljyt. Nukkaamaton liina sopii myös herkkään pyyhintään.

Vahvan rakenteensa ansiosta sitä voidaan käyttää useita pyyhintäkertoja, mutta se ei ole pestävä, eli luokitellaan kertakäyttöiseksi.

Pintarakenne on vahvasti kuvioitu PowerPockets-teknologialla, joka irroittaa lian ja vangitsee nesteen erittäin tehokkaasti!

 

 

A repeat-use wiper with HYDROKNIT* technology that is highly absorbent, strong and durable (wet or dry), resists most solvents, reduces residue, allows fast cleaning and helps reduce costs.

Ideal for: light-duty clean-up of adhesive, oil, debris; applying lubricants, thinners, solvents; cleaning glass; precision cleaning of intricate machinery and parts; cleaning hands.

Created for light duty, general purpose wiping tasks, including glass cleaning, WYPALL* X60 cloths are:
•   Conformable and light-weight
     For delicate part cleaning, soaking up light spills, reaching difficult surface areas and hand wiping
•   Suitable for thinner and solvent application
     Yet strong enough to scrub off adhesive, remove oil and debris
•   Sized specifically for lighter tasks
     Giving consistent performance, helping to reduce wasteand operational costs
8800081-NA
Antiviraaliset märkäpyyhkeet (alkoholiton) PRF DesiWipes, 100 arkkia
Hinta68.00
Valitse

Desinfioiva antiviraalinen alkoholiton puhdistusliina kovien pintojen puhdistukseen.

Koostumus tehoaa viruksiin kuten HIV/HBV/HCV, rotavirus, norovirus ja koronavirus sekä bakteereihin ja sieniin.

Liinan koko: 145 x 125mm

Myyntierä 12 purkkia = 1 laatikko

2012BE
Mikrokuituliina 3M Scotch-Brite Essential (10 kpl)
Hinta16.50
Valitse

Edullinen ja tehokas mikrokuitupyyhe 3M Scotch-Brite 2012

Nihkeä- tai kosteapyyhintään kaikilla kosteutta kestävillä pinnoilla. Edullinen ja tehokas.

Pakkaus sisältää 10 kpl mikrokuitupyyhkeitä 

Värikoodattu sininen / vihreä / punainen / keltainen.

Sopii kaikkien pintojen, myös arkojen pintojen puhdistukseen esim. ruostumaton teräs, kromi, näyttöpääte, peili, ikkunat, muovi, marmori, huonekalut jne. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi sairaaloissa, ravintoloissa, keittiöissä, kylpyhuoneissa, toimistoissa, teollisuudessa.

 

Ominaisuudet:

 • Koko 36 x 36 cm
 • Käytetään kuivana tai nihkeänä (monikäyttöinen)
 • Poistaa pinnoilta öljyn (myös sormenjäljet), rasvan, lian, veden ja pölyn
 • Voidaan konepestä 200 kertaa 95 asteessa; soveltuu kuivaukseen kuivausrummulla (HUOM! Älä käytä huuhteluainetta)
 • Soveltuu autoklaaviin (sterilointi)
 • Pehmeä ja joustava
 • Miellyttävän tuntuinen
 • Saatavana neljä väriä - sininen, keltainen, punainen ja vihreä
8375
Kuituliina Wypall X80 sininen (Pop-Up Box) (5x 80 kpl/ltk)
Hinta113.00
Valitse

ERITTÄIN PAKSU JA KESTÄVÄ HYDROKNIT® KUITULIINA

Huippulaatuinen erittäin paksu kuituliina raskaimpaan pyyhintään - Korvaa jopa kankaisen konepyyhkeen!

Vahva liina sopii karkeillekin pinnoille. Paksu liina suojaa käsiä mm. metallipaloilta, teräviltä kulmilta yms.

Neliöpaino ~105 g/m2

Aloitus > Tuotteet > Puhdistus ja pyyhintä > Suositut pyyheliinat
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%