Palvelut
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK

PALVELUT

 

VUODONHALLINTAOHJELMA

 

Autamme kehittämään yrityksenne vuotosuojauksen valmiutta sekä vuodontorjuntasuunnitelmaa. Pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, esim. yhdessä ympäristö-/turvallisuus-/paloturvallisuusvastuuhenkilönne kanssa tai tuotannon/kunnossapidon vastuuhenkilön mukana. Yhteistyössä kanssanne teemme nykytilanteen kartoituksen ja tunnistamme prosesseissanne vaarallisten aineiden aiheuttamat riskit ja potentiaaliset vuotosuojauksen kehityskohteet. Palvelun pohjana käytämme 20-vuotisen kokemuksen tuloksena kehitettyä 60-sivuista "Vuodontorjunnan käsikirjaamme", niin kartoituksessa, kehitysehdotuksissa kuin koulutuksessakin. Palvelu ei velvoita asiakasta toimenpiteisiin, mutta tarjoaa työkalut ja valmiit kehitysehdotukset vuodontorjunnan omaehtoiseen kehitystyöhön. Meiltä saatte käyttöönne 20 vuoden kokemuksen sekä Pohjoismaiden laajimman tuotevalikoiman vuodonhallinnan alalla.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 020 741 8751 | sales@ikaros.fi


>> Lue lisää palveluesitteestä <<

 

 VOITELUAINEANALYYSI


Ikaros® Voiteluaineanalyysi auttaa asiakastamme säästämään rahaa, vähentämään kulumista ja samalla pienentämään ympäristövaikutuksia. Analysoituamme huolellisesti käyttökohteen ja -olosuhteet pystymme vähentämään vuotoja (jopa kymmeneksen), säästämään energiakustannuksissa, ehkäisemään konerikkoja, parantamaan työntekijöiden työterveyttä, sekä vähentämään ympäristön kuormitusta. Aiempaa pidemmät huoltovälit sekä konerikkojen ja suunnittelemattomien seisokkien välttäminen tekevät Ikaros® Voiteluaineanalyysista tärkeän osan voiteluohjelmanne kehitys- ja seurantatyötä. Lopputuloksena kustannustehokas, tuottava ja turvallinen käyttöprosessi!

 

Ikaros® Voiteluaineanalyysi on öljyvalmistajista riippumaton palvelu, joka toteutetaan useiden voiteluainelaboratorioiden kanssa yhteistyössä, joista valitaan kuhunkin käyttökohteeseen paras kumppani.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 020 741 8751 | sales@ikaros.fi

 

>> Lue lisää palveluesitteestä <<

 

Aloitus > Tuotteet > Palvelut > Vuodonhallintaohjelma
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%