Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK
Etsi tuloksista
Osumien määrä 6
14004-ST
Märkäpyyhe Ikaclean® Wet Wipes (1 säiliö x 150 arkkia)
Hinta22.50
Valitse

Märkäpyyhe IKACLEAN® Wet Wipes

Desinfioiva märkäpyyhe ammattikäyttöön vaikeissakin olosuhteissa. Irroittaa tehokkaasti rasvan, öljyn, tervan, liiman, vahan, maalin ja muut vaikeasti irtoavat epäpuhtaudet käsistä, työkaluista ja maalaamattomilta pinnoilta. Sopii ulkokäyttöön ja työkoneisiin myös pakkasella, kestää jopa -30 °C.

 

Alkoholipohjainen (etanoli) puhdistuspyyhe.

AINESOSAT: Alcohol, Dimethyl glutarate,, Isopropyl alcohol, Propylene glycol, PG-75 LANOLIN, Dimethyl adipate, Dimethyl succinate, C9-11,Pareth,4, Sodium laureth sulfate, 2-phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid

 

Käyttöohje

Pakkaus toimii annostelijana. Avaa annostelukansi purkin yläosassa. Pyyhi puhdistettava pinta varovasti hieroen.

HUOM: Vältä käyttöä maalatuilla tai lakatuilla pinnoilla.

 

Hinta/kpl = 1 säiliö á 150 arkkia

IBKT-3B
Konepyyhe Ikaros® BASIC Kirjava trikoo (90 kpl/ltk)
Hinta14.00
Listahinta14.00
Valitse

Edullinen ohut ja joustava yleispyyhe useimpiin pyyhintätarpeisiin.

Edullinen ohut, joustava kangaspyyhe kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa (90 arkkia/laatikko)

Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan Ikabox®-annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

IBTP-2R
Teollisuuspaperi Ikaros Basic 1-krs (2 rll/pkt)
Hinta12.00
Listahinta12.00
Valitse

Edullinen yleispaperi kierrätyskuitua useimpiin käyttökohteisiin, joissa paperilta ei vaadita erityisiä ominaisuuksia.

1 kerroksinen rakenne, toiselta puolelta hieman karkeampi pintakuvio.

Paketissa 2 rullaa (yksikköhinta = pkt = 2 rll)

 

Arkkikoko: 23x23 cm

Määrä: 770 arkkia x 2 rullaa

Paino: 2x 1,5 kg

 

Ikaros Basic sarja sisältää kattavan tuotevalikoiman imeyttäjiä, pyyhintätuotteita ja pesuaineita hyvällä hinta-laatusuhteella.

6-11060
Konepyyhe Ikatex® Premium Kirjava frotee, paalissa
Hinta2.50
Valitse

Paksu ja pehmeä liina teolliseen pyyhintään, joka kestää kovan käytön. Hyvä imukyky ja märkäkestävyys. Pehmeä ja erittäin imukykyinen pyyhe sopii erityisesti kiillotuskäyttöön ja öljyiselle tms. hyvää imukykyä vaativalle lialle.  Voidaan myös tarvittaessa käytön jälkeen pestä ja käyttää uudestaan. Valmistettu vaihtelevan värisistä puuvillafroteepyyhkeistä. Ikatex® konepyyhkeet on valmistuksen aikana pesty, lajiteltu, käyttökokoon leikattu ja pakattu 10 kg paaleihin. Hinta / kg. Täysi lava 360 kg.

P21-2602
Valuma-allas 2 x IBC säiliölle, maalattu
Hinta1 124.00
Valitse

Tukeva valuma-allas 2x 1000 L IBC-säiliölle. Rakenne hitsattua 3 mm terästä, EN 10025 mukaisesti.

Vuotosuoja-allas joka täyttää kemikaaliturvallisuuslain (390/2005) vaatimukset palavien, vaarallisten ja haitallisten aineiden varastoinnin suoja-altaasta. Ritilällinen laskutaso sinkittyä terästä. Hyvin kulutusta kestävä pinnoite, korroosiosuojattu, pohjustettu ja maalattu RAL 5012 teollisuusmaalilla.

Irroitettavat sinkityt ritilät, helppo puhdistaa. Kaikkiin altaisiin saatavissa PE-vuoraus (P21-2611) esim. happojen ja lipeän ym. aggressiivisten aineiden varastoimista varten. Alla 100 mm korkeat jalat - Helppo siirtää pumppukärryillä tai trukilla.

Max kuormitus: 1500 kg/m2. Keruutilavuus 1100l.

CTS1901
Tankin vedenpoistoliina - Cim-Tek Tank Dryer 1 kpl
Hinta24.00
Valitse

TANKIN VEDENPOISTOLIINA

CIM-Tek poistaa veden ja kosteuden säiliöistä

Poistaa veden tankin pohjalta. Imukyky n. 350 ml/liina. Ennen vedenpoistajan käyttöä varmista että tankin täyttöputki soveltuu tuotteen sujuttamiseen tankkiin  (halkaisija minimi 2” / 5 cm) ja varmista että se myös on helppo poistaa. Vedenpoistajan sisällä on kaksi taipumatonta painoa joten varmista ettei täyttöputkessa ole mutkaa tms joka voi estää vedenpoistajan vetämisen ulos tankista. Pidä narusta kiinni ja laske vedenpoistaja tankin pohjalle ( vesi on tankin pohjalla). Tarkista ensimmäisen kerran noin tunnin kuluttua, onko vettä imeytynyt ja sen jälkeen voit jättää imeyttäjän tankkiin. Suosittelemme vedenpoistajan tarkastusta kuukausittain ja sen vaihtamista n. 3kk välein. Vedenpoistaja sopii öljylle, dieselille, bensiinille ja biodieselille mutta ei suositella käytettäväksi polttoaineille joissa alkoholia esim etanolia.
Aloitus > Tuotteet > Kampanjat > Tarjoukset
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%