Go Green ekotuotteet
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK

 

Ikaros - Go Green: Ympäristöystävällinen tuotevalikoima

 

Ikaros on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta toimintaperiaatteenaan yksi tavoite: suojella ihmisiä ja ympäristöä tuleville sukupolville.

Olemmekin koonneet hyväksi havaitun ympäristöystävällisen valikoiman muun muassa kasvipohjaisia, luonnollisia, Joutsenmerkittyjä ja myrkyttömiä tuotteita, jotka ovat myös laadukkaita, tehokkaita ja edullisia.

 

Kysy lisää: sales@ikaros.fi  |  020 741 8751

 

Etsi tuloksista
Osumien määrä 80
17020005
Liv Greenium Lattianpesu 5 L
Hinta26.00
Valitse

Greenium Lattianpesu on erityisesti lattianpesukoneille soveltuva tehokas emäksinen puhdistusaine, joka sopii tavanomaiseen puhdistukseen useimmille pinnoille, kuten puulle, kivelle, muoville ja linoleumille. Ei jäykistä muovia. Matalavaahtoinen ja hajustamaton. Käyttöohje: Sekoita 50–100 ml nestemäistä tiivistettä 10 litraan vettä. Noudata koneen valmistajan ohjeita. Voidaan käyttää myös manuaaliseen lattianpesuun. Vältä aineen käyttöä kevytmetalleille, käytä varovasti maalatuille tai lakatuille pinnoille. Tiivisteen pH: >13, käyttöliuoksen pH: 10,5. Kanisteri 5 l, 2 kpl/pakkaus.

17950001
LIV Greenium Tehopuhdistusaine 1 L
Hinta5.10
Valitse

Greenium Tehopuhdistusaine on hajustamaton, erittäin riittoisa emäksinen puhdistusainetiiviste, joka sopii kaikille vedenkestäville pinnoille ja lattioille. Liuottaa epäpuhtaudet erittäin tehokkaasti. Hajustamaton.

 

Käyttöohje: Sekoita 5 ml nestemäistä tiivistettä 10 litraan vettä. Voidaan käyttää sekä manuaaliseen että koneelliseen pesemiseen ja nihkeäpyyhintään. Jos pinta on erittäin likainen, anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele pesty pinta vedellä.

 

Tiivisteen pH: 11,4, käyttöliuoksen pH: 8,5.

Pullo 1 l, 12 kpl/laatikko.

17950005
Liv Greenium Tehopuhdistusaine 5 l
Hinta21.00
Valitse

Greenium Tehopuhdistusaine on hajustamaton, erittäin riittoisa emäksinen puhdistusainetiiviste, joka sopii kaikille vedenkestäville pinnoille ja lattioille. Liuottaa epäpuhtaudet erittäin tehokkaasti.

 

Käyttöohje: Sekoita 5 ml nestemäistä tiivistettä 10 litraan vettä. Voidaan käyttää sekä manuaaliseen että koneelliseen pesemiseen ja nihkeäpyyhintään. Jos pinta on erittäin likainen, anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele pesty pinta vedellä.

Tiivisteen pH: 11,4, käyttöliuoksen pH: 8,5.

Kanisteri 5 L

17960001
Liv Greenium Saippua 1 l
Hinta5.10
Valitse

Greenium Saippua on kasvipohjainen puhdistusaine, joka on valmistettu kestävistä, uusiutuvista raaka-aineista. Tämä neutraali, hajustamaton puhdistusaine sopii puun, linoleumin, marmorin, liuskekiven ja graniitin puhdistukseen. Käyttöohje: Sekoita 5 ml nestemäistä tiivistettä 10 litraan vettä. Voidaan käyttää sekä manuaaliseen että koneelliseen pesemiseen, moppaukseen ja nihkeäpyyhintään. Jos lattia jää liukkaaksi, pyyhi vielä vedellä. Tiivisteen pH: 10, käyttöliuoksen pH: 7,5. Pullo 1 l, 12 kpl/pakkaus.

17970001
Liv Greenium Kivisaippua 1 l
Hinta5.80
Valitse

Geenium Kivisaippua on kasvipohjainen puhdistusaine, joka on valmistettu kestävistä, uusiutuvista raaka-aineista. Tämä tehokas, emäksinen puhdistusaine sopii marmorin, klinkkerin, sementtimosaiikin ja muiden kivipintojen puhdistukseen. Miedosti hajustettu. Käyttöohje: Sekoita 20–90 ainetta 10 litraan vettä. Voidaan käyttää sekä manuaaliseen moppaukseen ja nihkeäpyyhintään tai koneissa. Levitä koneellista kiillotusta varten suihkepullolla. Tiivisteen pH: 10, käyttöliuoksen pH: 7,5. Pullo 1 l, 12 kpl/pakkaus.

17980001
Liv Greenium Saniteettitilojen puhdistusaine (hapan) 1 l
Hinta5.10
Valitse

Greenium Saniteettitilojen puhdistusaine on tehokas hapan puhdistusaine, joka sopii saniteettikalusteiden, suihkujen ja kaakeli- tai klinkkeriseinien sekä ‑lattioiden puhdistukseen. Irrottaa tehokkaasti kalkkeutumia, saippuajäämiä ja ruoste- sekä oksidiläiskiä. Miedosti hajustettu. Käyttöohje: Sekoita 20 ml nestemäistä tiivistettä 10 litraan vettä. Ei saa käyttää kevytmetalleille, marmorille tai sementtimosaiikille. Levitä mopilla tai suihkepullolla. Anna vaikuttaa muutama minuutti, huuhtele tai pyyhi sen jälkeen vedellä. Tiivisteen pH: 2,1, käyttöliuoksen pH: 4. Pullo 1 l, 12 kpl/pakkaus.

17990001
Liv Greenium Saniteettitilojen puhdistusaine (emäs), 1 l
Hinta5.10
Valitse

Greenium Saniteettitilojen puhdistusaine on kasvipohjainen puhdistusaine, joka sopii saniteettikalusteiden, saumojen, suihkujen ja kaakeli- tai klinkkeriseinien sekä ‑lattioiden puhdistukseen. Puhdistaa saippuajäämät, lian ja rasvakertymät, jotka eivät ole pinttyneitä. Miedosti hajustettu.

 

Käyttöohje: Sekoita 20 ml nestemäistä tiivistettä 10 litraan vettä. Levitä mopilla tai suihkepullolla ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele tai pyyhi vedellä.

Tiivisteen pH: 11, käyttöliuoksen

pH: 9.

Pullo 1 L (12 kpl/pakkaus)

6-11010
Konepyyhe Ikatex® Premium Valkoinen lakana, paalissa
Hinta5.05
Valitse

Konepyyhe parasta valkoista puuvillalakanaa. Ikatex® Premium Valkoinen lakana on erittäin korkealaatuinen imukykyinen kangaspyyhe, joka sopii erityisesti herkkään pyyhintään. Edullinen vaihtoehto vaativaan käyttöön (vrt. non-woven kuituliinat). Erittäin alhainen nukkaavuus. Sopii käytettäväksi myös liuottimien kanssa. Ei päästä väriä. Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. Hinta / kg. Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 360 kg.

6-11015
Konepyyhe Ikatex® Standard Valkoinen lakana, paalissa
Hinta4.20
Valitse
Konepyyhe valkoista puuvillalakanaa. Ikatex® Standard Valkoinen lakana (paalissa) on erittäin imukykyinen sileä kangaspyyhe, joka sopii erityisesti herkkään pyyhintään ja kiillotukseen.
 • Edullisempi vaihtoehto vaativaan käyttöön (vrt. non-woven kuituliinat). 
 • Erittäin alhainen nukkaavuus.
 • Sopii käytettäväksi myös liuottimien kanssa.
 • Ei päästä väriä.
Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. 
 
Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 300 kg.
HUOM: Hinta €/kg 
Myyntiyksikkö: 10 kg jaolla
6-11030
Konepyyhe Ikatex® Premium Valkoinen frotee, paalissa
Hinta5.20
Valitse

Konepyyhe valkoista froteepyyhekangasta (100% puuvillafrotee). Ikatex® Premium Valkoinen Frotee on erittäin paksu, imukykyinen ja laadukas kangaspyyhe vaativaan käyttöön. Sopii kohteisiin joissa vaaditaan suurta imukykyä ja värin irtoaminen ei ole suotavaa. Erinomainen vaihtoehto liuotinpyyhintään ym. Esim graffitien poisto, pintojen kuivaus, karkean lian poisto, rasvaiselle lialle ja öljylle ym. Saatavilla myös edullisempi värillinen vaihtoehto, mikäli valkoinen väri ei ole ehdoton edellytys. Käyttökokoon leikatut palat on pakattu käteviin 10 kg muovipaaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon. Hinta / kg. Pakattu 10 kg:n paaleihin, täysi lava 300 kg.

 

 

Ikatex® Frotee

Vahvin ja imukykyisin konepyyhe vaativaan käyttöön

Kankaan huokoset tunkeutuvat alustan epätasaisuuksiin ja puhdistaa syvältä. Hyvän imukykynsä ansiosta pyyhe sopii käytettäväksi vaativaan kuivaukseen. Paksuuden ansiosta sopii karkeille ja teräville pinnoille.

 

Ikatex® Frotee-pyyhkeet toimitetaan paalissa tai Metal-Detected laatikossa.

 

• Sitkeän lian pyyhintään, karkeille pinnoille ja erittäin märkien pintojen kuivaukseen

• Kaksi laatutasoa

• Ylivoimainen imukyky ja likaa irroittavat ominaisuudet

• Erittäin paksu materiaali sopii teräville ja karkeille pinnoille

• Toimitetaan paalissa tai Metal-Detected laatikossa

 

 

 

507-10
Konepyyhe Ikatex® Economy Kirjava trikoo, paalissa
Hinta16.50
Valitse
Kustannustehokas ratkaisu yleisimpiin pyyhintätarpeisiin. Laadultaan vaihtelevampi kuin Ikatex® Premium Kirjava trikoo, mutta myös edullisempi. Pakattu käteviin 10 kg paaleihin, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Kompakti paali on helppo ottaa mukaan esim. työpisteelle tai huoltoautoon.
Pakattu 10 kg:n paaleihin 300 kg / lava.
Pakkaus on blankko - Ei merkintöjä.
6-11060
Konepyyhe Ikatex® Premium Kirjava frotee, paalissa
Hinta3.45
Valitse

Paksu ja pehmeä liina teolliseen pyyhintään, joka kestää kovan käytön. Hyvä imukyky ja märkäkestävyys. Pehmeä ja erittäin imukykyinen pyyhe sopii erityisesti kiillotuskäyttöön ja öljyiselle tms. hyvää imukykyä vaativalle lialle.  Voidaan myös tarvittaessa käytön jälkeen pestä ja käyttää uudestaan. Valmistettu vaihtelevan värisistä puuvillafroteepyyhkeistä. Ikatex® konepyyhkeet on valmistuksen aikana pesty, lajiteltu, käyttökokoon leikattu ja pakattu 10 kg paaleihin. Hinta / kg. Täysi lava 360 kg.

6-31500
Konepyyhe Ikatex® Premium Valkoinen lakana Ikabox (160 kpl/ltk)
Hinta66.00
Valitse
Valkoisia saumattomia konepyyhkeitä 160 kpl/laatikko, 100% pestyä puuvillaa. Pakattu kätevään kantolaatikkoon, jossa annosteluaukko. Kappalemäärältään riittoisampi ja edullinen vaihtoehto paalatuille konepyyhkeille.
 

Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa

Ikatex on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

6-31507
Konepyyhe Ikatex® Premium Kirjava trikoo Ikabox (160 kpl/ltk)
Hinta57.50
Valitse
Korkealaatuinen ja edullinen yleispyyhe Ikabox kantolaatikossa.
Määrämittaan leikattu arkki 38x38 cm - Aina tasalaatuinen
160 arkkia / laatikko
Annosteluaukon ja kantokahvan ansiosta riittoisa ja kätevästi mukana kulkeva vaihtoehto paalipyyhkeille.
 
Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa.

Ikatex® Trikoo on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan Ikabox-annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

6-31509N
Konepyyhe Ikatex® Kirjava flanelli Ikabox (3,5 kg)
Hinta31.50
Valitse

Korkealaatuinen ja edullinen yleispyyhe kantolaatikossa. Materiaali paksua harjattua flanellikangasta. Annosteluaukon ansiosta riittoisa ja kätevästi mukana kulkeva vaihtoehto paalipyyhkeille.

 

PEHMEÄ KANGASPYYHE HERKKIEN PINTOJEN PYYHINTÄÄN

Pehmeäpintainen konepyyhe harjattua puuvilla-flanellia, sopii yleiskäyttöön ja herkkäänkin pyyhintään. Pinnassa pehmeä nukka, joka kaappaa lian, mutta ei irtoa pyyhittäessä. Flanellipyyhkeet ovat suosittuja mm. autoalalla, huollossa sekä kunnossapidossa. Erittäin hyvä imukyky ja käyttötuntuma.

 

   - Herkkien pintojen tarkkaan ja pehmeään pyyhintään

   - Erittäin hyvä imukyky ja tuntuma

   - Pakattu kätevään annostelulaatikkoon

 

Ikabox® - Korkealaatuiset kangasliinat kätevässä kanto- ja annostelulaatikossa

Ikatex on tuoteperhe erittäin vaativalle käyttäjälle. Kuivausliinat kestävät kovan käytön ja työolosuhteet. Kangasliinat ovat edullisempi vaihtoehto herkempään pyyhintään tarkoitetuille kuituliinoille. Epäpuhtauksilta suojaavaan annostelulaatikkoon pakatut, tasamittaan leikatut, saumattomat ja aina tasalaatuiset pyyhkeet on helppo ottaa myös mukaan käyttöpaikalle tai huoltokeikalle.

GO-201
Imeytystyyny kaikille nesteille, harmaa, medium, 30 kpl/pakkaus
Hinta127.00
Valitse

Imeytystyyny kaikkien nesteiden imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 20 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 200 g ja koko 45 x 30 cm, ja pakkauksessa on 30 tyynyä.

GO-202
Imeytystyyny kaikille nesteille, harmaa, suuri, 20 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Imeytystyyny kaikkien nesteiden imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 20 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 300 g ja koko 45 x 40 cm, ja pakkauksessa on 20 tyynyä.

GO-203
Imeytystyyny kaikille nesteille, harmaa, pieni, 50 kpl/pakkaus
Hinta117.00
Valitse

Imeytystyyny kaikkien nesteiden imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 20 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 100 g ja koko 30 x 20 cm, ja pakkauksessa on 50 tyynyä.

GO-204
Imeytystyyny öljylle, sininen, medium, 30 kpl/pakkaus
Hinta127.00
Valitse

Sininen tai valkoinen imeytystyyny öljyn imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 26,5 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 200 g ja koko 45 x 30 cm, ja pakkauksessa on 30 tyynyä.

GO-205
Imeytystyyny öljylle, sininen, suuri, 20 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Sininen tai valkoinen imeytystyyny öljyn imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 26,5 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 300 g ja koko 45 x 40 cm, ja pakkauksessa on 20 tyynyä.

GO-206
Imeytystyyny öljylle, sininen, pieni, 50 kpl/pakkaus
Hinta117.00
Valitse

Sininen tai valkoinen imeytystyyny öljyn imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 26,5 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 100 g ja koko 30 x 20 cm, ja pakkauksessa on 50 tyynyä.

GO-207
Imeytystyyny kemikaaleille, keltainen, medium, 30 kpl/pakkaus
Hinta139.00
Valitse

Imeytystyyny kemikaalien imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 20 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 200 g ja koko 45 x 30 cm, ja pakkauksessa on 30 tyynyä.

GO-208
Imeytystyyny kemikaaleille, keltainen, suuri, 20 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Imeytystyyny kemikaalien imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 20 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 300 g ja koko 45 x 40 cm, ja pakkauksessa on 20 tyynyä.

GO-209
Imeytystyyny kemikaaleille, keltainen, pieni, 50 kpl/pakkaus
Hinta117.00
Valitse

Imeytystyyny kemikaalien imeytykseen. Nopeasti imeyttävä tyyny, jonka imeytyskyky on erittäin suuri: 1 kg materiaalia pystyy imemään jopa 20 kg öljyä. Tyyny on valmistettu polypropeenista (pinta) ja mineraalikuidusta (täyte), joten se on kevyt ja helppo asettaa vuodon lähelle. Imeytystuotteen paino on 100 g ja koko 30 x 20 cm, ja pakkauksessa on 50 tyynyä.

GO-210
Imeytyspuomi öljylle, 8 x 120 cm, 20 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 6 litraa. Tämä tuote imee öljyä ja hylkii vettä. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytystuotteen koko on 8 x 120 cm, pakkauksessa on 20 tyynyä.

GO-211
Imeytyspuomi kemikaaleille, 8 x 120 cm, 20 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Imeytyspuomi kemikaaleille, kapasiteetti jopa 6 litraa. Imee kaikenlaisia nesteitä, myös vettä. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytystuotteen koko on 8 x 120 cm, pakkauksessa on 20 tyynyä.

GO-212
Imeytyspuomi kaikille nesteille, 8 x 120 cm, 20 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Imeytyspuomi kaikille nesteille, kapasiteetti jopa 6 litraa. Imee kemikaaleja tehokkaasti. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytystuotteen koko on 8 x 120 cm, pakkauksessa on 20 tyynyä.

GO-213
Imeytyspuomi öljylle, 8 x 300 cm, 8 kpl/pakkaus
Hinta128.50
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 15 litraa. Tämä tuote imee öljyä ja hylkii vettä. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytystuotteen koko on 8 x 300 cm, pakkauksessa on 8 tyynyä.

GO-214
Imeytyspuomi kemikaaleille, 8 x 300 cm, 8 kpl/pakkaus
Hinta128.50
Valitse

Imeytyspuomi kemikaaleille, kapasiteetti jopa 15 litraa. Imee kaikenlaisia nesteitä, myös vettä. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytystuotteen koko on 8 x 300 cm, pakkauksessa on 8 tyynyä.

GO-215
Imeytyspuomi kaikille nesteille, 8 x 300 cm, 8 kpl/pakkaus
Hinta128.50
Valitse

Imeytyspuomi kaikille nesteille, kapasiteetti jopa 15 litraa. Imee kemikaaleja tehokkaasti. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytystuotteen koko on 8 x 300 cm, pakkauksessa on 8 tyynyä.

GO-216
Imeytyspuomi öljylle, 10 x 350 cm, 4 kpl/pakkaus
Hinta128.50
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 27,5 litraa. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytyspuomin molemmissa päissä on koukut, joista tuotteita on helppo yhdistää suurempien vuotojen imeyttämiseksi. Imeytystuotteen paino on 2,1 kg, koko 10 x 350 cm ja pakkauksessa on 4 puomia.

GO-217
Imeytyspuomi öljylle, 12,5 x 300 cm, 4 kpl/pakkaus
Hinta150.00
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 36 litraa. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Matto on lisäksi paloturvallinen. Puomin molemmissa päissä on koukut, joista tuotteita on helppo yhdistää suurempien vuotojen imeyttämiseksi. Imeytystuotteen paino on 2,6 kg, koko 12,5 x 300 cm ja pakkauksessa on 4 puomia.

GO-218
Imeytyspuomi öljylle, 20 x 300 cm, 4 kpl/pakkaus
Hinta214.50
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 94 litraa. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytyspuomin molemmissa päissä on koukut, joista tuotteita on helppo yhdistää suurempien vuotojen imeyttämiseksi. Imeytystuotteen paino on 4,6 kg, koko 20 x 300 cm ja pakkauksessa on 4 puomia.

GO-219
Imeytyspuomi öljylle, 20 x 150 cm, 4 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 47 litraa. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytyspuomin molemmissa päissä on koukut, joista tuotteita on helppo yhdistää suurempien vuotojen imeyttämiseksi. Imeytystuotteen paino on 2,3 kg, koko 20 x 150 cm ja pakkauksessa on 5 puomia.

GO-220
Imeytyspuomi öljylle, 20 x 500 cm, 5 kpl/pakkaus
Hinta315.50
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 53 litraa. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytyspuomin molemmissa päissä on koukut, joista tuotteita on helppo yhdistää suurempien vuotojen imeyttämiseksi. Imeytystuotteen paino on 2,6 kg, koko 15 x 300 cm ja pakkauksessa on 4 puomia.

GO-221
Imeytyspuomi öljylle, 15 x 300 cm, 4 kpl/pakkaus
Hinta128.50
Valitse

Öljynimeytyspuomi, joka pystyy imemään jopa 157 litraa. Edes täydestä tuotteesta ei vuoda nestettä vaihdon aikana. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Imeytyspuomin molemmissa päissä on koukut, joista tuotteita on helppo yhdistää suurempien vuotojen imeyttämiseksi. Imeytystuotteen paino on 7 kg, koko 20 x 500 cm ja pakkauksessa on 5 puomia.

GO-222
Imeytyspuomi öljylle, lyhyt poiju, 8 x 50 cm, 20 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Lyhyt öljynimeytyspoiju, joka pystyy imemään jopa 2,7 litraa. Poijujen toimituspakkauksessa on 20 puomia.

GO-223
Imeytysmatto, 50 x 300 cm, 10 kpl/pakkaus
Hinta322.50
Valitse

Hydrofobinen matto erittäin imukykyisellä mineraalikuitutäytteellä. Mattoa voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden suojaustoimenpiteiden kanssa. Suojamatto on kevyt, mutta erittäin imukykyinen: tuote voi imeä jopa 24 litraa nestettä. Mitat 50 x 300 x 5 cm, paino 2,4 kg.

GO-224
Imeytysmatto, 50 x 600 cm, 8 kpl/pakkaus
Hinta430.00
Valitse

Hydrofobinen matto erittäin imukykyisellä mineraalikuitutäytteellä. Mattoa voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden suojaustoimenpiteiden kanssa. Suojamatto on kevyt, mutta erittäin imukykyinen: tuote voi imeä jopa 40 litraa nestettä. Mitat 50 x 500 x 5 cm, paino 4 kg.

 

GO-225
PVC:stä valmistettu öljynimeytyspuomi, 8 kpl/pakkaus
Hinta1 174.50
Valitse

PVC:stä valmistettu öljynimeytyspuomi. Kapasiteetti jopa 36 litraa. Puomien toimituspakkauksessa on 8 puomia.

GO-226
Imeytyspakkaus, öljylle, 50 l, 2 kpl/pakkaus
Hinta96.00
Valitse

Imeytyspakkaus sisältää kahdeksantyynyisen puomin, joka imee öljyä erittäin tehokkaasti ja joustavasti. Tyynyjen yhteenlaskettu imeytyskyky on jopa 50 litraa öljyä. Käytä sarjaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla – puomina tai erillisinä tyynyinä. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Puomin koko on 13 x 300 cm.

GO-227
Imeytyspakkaus Lifebuoy, öljylle, 20 l, 8 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Imeytyspakkaus sisältää kahdeksantyynyisen puomin, joka imee öljyä erittäin tehokkaasti ja joustavasti. Tyynyjen yhteenlaskettu imeytyskyky on jopa 20 litraa öljyä. Käytä sarjaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla – puomina tai erillisinä tyynyinä. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Puomin paino on 0,63 kg ja koko 10 x 120 cm.

GO-228
Imeytyspakkaus Lifebuoy, kemikaaleille, 50 l, 2 kpl/pakkaus
Hinta85.50
Valitse

Imeytyspakkaus sisältää kahdeksantyynyisen puomin, joka imee kemikaaleja erittäin tehokkaasti ja joustavasti. Tyynyjen yhteenlaskettu imeytyskyky on jopa 50 litraa kemikaaleja. Käytä sarjaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla – puomina tai erillisinä tyynyinä. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Puomin koko on 13 x 300 cm.

GO-229
Imeytyspakkaus Lifebuoy, kemikaaleille, 20 l, 8 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Imeytyspakkaus sisältää kahdeksantyynyisen puomin, joka imee kemikaaleja erittäin tehokkaasti ja joustavasti. Tyynyjen yhteenlaskettu imeytyskyky on jopa 20 litraa kemikaaleja. Käytä sarjaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla – puomina tai erillisinä tyynyinä. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Puomin paino on 0,63 kg ja koko 10 x 120 cm.

GO-230
Imeytyspakkaus Lifebuoy, kaikille nesteille, 50 l
Hinta85.50
Valitse

Imeytyspakkaus sisältää kahdeksantyynyisen puomin, joka imee kaikenlaisia nesteitä erittäin tehokkaasti ja joustavasti. Tyynyjen yhteenlaskettu imeytyskyky on jopa 50 litraa öljyä ja vesipohjaisia nesteitä. Käytä sarjaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla – puomina tai erillisinä tyynyinä. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Puomin koko on 13 x 300 cm.

GO-231
Imeytyspakkaus Lifebuoy, kaikille nesteille, 20 l
Hinta107.00
Valitse

Imeytyspakkaus sisältää kahdeksantyynyisen puomin, joka imee kaikenlaisia nesteitä erittäin tehokkaasti ja joustavasti. Tyynyt voivat imeä yhteensä jopa 20 litraa öljy- ja vesipohjaisia nesteitä. Käytä sarjaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla – puomina tai erillisinä tyynyinä. Polypropeenipinta ja mineraalikuitutäyte. Puomin paino on 0,63 kg ja koko 10 x 120 cm.

GO-232
Imeytyspakkaus kaikille nesteille, 30 l
Hinta64.00
Valitse

Tämä imeytyspakkaus auttaa suuremmissa vuototilanteissa. Pakkauksessa on viisi imeytystyynyä, kaksi puomia, 0,5 kg imeytysraetta ja suojalasit, lateksikäsineet sekä jätesäkkejä. Erittäin imukykyistä raetta tarvitaan vuodon siivoukseen vähemmän kuin muita tuotteita. Pakkauksen imeytyskyky on jopa 30 litraa, ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Pakkauksen koko on 52 x 26 cm, ja se toimitetaan helposti käsiteltävässä, vesitiiviissä pussissa.

GO-233
Imeytyspakkaus universal, 40 l
Hinta74.50
Valitse

Tämä imeytyspakkaus auttaa suuremmissa vuototilanteissa. Pakkauksessa on viisi imeytystyynyä, kaksi puomia, 1,2 kg imeytysraetta ja suojalasit, lateksikäsineet sekä jätesäkkejä. Erittäin imukykyistä raetta tarvitaan vuodon siivoukseen vähemmän kuin muita tuotteita. Pakkauksen imeytyskyky on jopa 40 litraa, ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Pakkauksen koko on 62 x 26 cm, ja se toimitetaan helposti käsiteltävässä, vesitiiviissä pussissa.

GO-234
Imeytyspakkaus GO, 250 l
Hinta538.00
Valitse

Imeytä yksittäiset suuret vuodot ja päästöt tällä ympäristöystävällisellä imeytyspakkauksella. Sisältää 10 isoa tyynyä, 45 tyynyä, 8 puomia ja rakeita, muovisäiliön ja jätesäkkejä. Pakkauksen imeytyskyky on 250 litraa ja se toimitetaan kätevässä, helposti säilytettävässä muovisäiliössä.

GO-235
Imeytyspakkaus GO, 300 l
Hinta645.50
Valitse

Imeytä yksittäiset suuret vuodot ja päästöt tällä ympäristöystävällisellä imeytyspakkauksella. Erittäin imukykyistä raetta tarvitaan vähemmän kuin muita tuotteita, joten pakkaus on kevyt käsitellä ja säilyttää. Pakkauksen imeytyskyky on 300 litraa, ja se toimitetaan kätevässä, helposti säilytettävässä muovilaukussa.

GO-236
Imeytyspakkaus GO, 500 l
Hinta753.50
Valitse

Imeytä yksittäiset suuret vuodot ja päästöt tällä ympäristöystävällisellä imeytyspakkauksella. Erittäin imukykyistä raetta tarvitaan vähemmän kuin muita tuotteita, joten pakkaus on kevyt käsitellä ja säilyttää. Pakkauksen imeytyskyky on 500 litraa, ja se toimitetaan kätevässä, helposti säilytettävässä muovilaukussa, jota on helppo siirtää trukilla.

GO-237
Imeytyspakkaus GO, 750 l
Hinta1 605.50
Valitse

Imeytä yksittäiset suuret vuodot ja päästöt tällä ympäristöystävällisellä imeytyspakkauksella. Erittäin imukykyistä raetta tarvitaan vähemmän kuin muita tuotteita, joten pakkaus on kevyt käsitellä ja säilyttää. Pakkauksen imeytyskyky on 750 litraa, ja se toimitetaan kätevässä, helposti säilytettävässä muovilaatikossa, jota on helppo siirtää trukilla.

GO-238
Imeytyspakkaus kuorma-autoon, 20 L, 8 kpl/laatikko
Hinta248.00
Valitse

Kuorma-autoja varten suunniteltu imeytyspakkaus, joka soveltuu imeytykseen tiellä ja kentillä. Pakkaus sisältää 1 kg imeytysraetta ja imeytyspuomin. Rakeen imeytyskyky on 15 litraa, ja se soveltuu kaikenlaisille nesteille. Letkun sisältö on paloturvallista. Koko pakkaus painaa vain 2 kg, joten se on helppo pitää mukana kuorma-autossa. Pakkauksen koko on 45 x 40 x 10 cm.

GO-239
Imeytysrae basalttikuitu 1 kg, 5 kpl/pakkaus
Hinta38.00
Valitse

Erittäin imukykyinen luonnollisesta basalttikuidusta valmistettu rae. Kolme kg tätä raetta pystyy imemään jopa 30 litraa öljyä tai vesipohjaisia nesteitä. Rae toimitetaan 1 kg:n pusseissa. Pakkauksessa on 5 pussia ja pakkauksen kokonaisimeytyskyky on 14 litraa. Pakkauksen mitat 45 x 40 cm.

GO-240
Hinta16.50
Valitse

Erittäin imukykyinen luonnollisesta basalttikuidusta valmistettu rae. Kolme kg tätä raetta pystyy imemään jopa 30 litraa öljyä tai vesipohjaisia nesteitä. Rae toimitetaan 3 kg:n pakkauksessa, jonka kokonaisimeytyskyky on 30 litraa. Pakkauksen mitat 65 x 46 x 9 cm.

GO-241
Imeytysrae basalttikuitu universal, 10 kg
Hinta64.00
Valitse

Erittäin imukykyinen luonnollisesta basalttikuidusta valmistettu rae. Kolme kg tätä raetta pystyy imemään jopa 30 litraa öljyä tai vesipohjaisia nesteitä. Rae toimitetaan 10 kg:n pakkauksessa, jonka kokonaisimeytyskyky on 100 litraa. Pakkauksen mitat 90 x 50 x 13 cm.

GO-242
Imeytysrae basalttikuitu universal, 200 g x 20 kpl/pakkaus
Hinta128.50
Valitse

Erittäin imukykyinen luonnollisesta basalttikuidusta valmistettu rae. Kolme kg tätä raetta pystyy imemään jopa 30 litraa öljyä tai vesipohjaisia nesteitä. Rae on pakattu 200 g sankoon. Pakkaukseen kokonaisimeytyskyky on 3 litraa.

GO-243
Imeytysmatto, öljy, raskas
Hinta236.00
Valitse

Vuodontorjuntamatto ympäristön pilaantumisen estämiseen. Neliömetri materiaalia pystyy imemään jopa 50 litraa öljyä. Tuote kestää kaikenlaisia sääolosuhteita. Matto on valmistettu luonnonmateriaaleista, se hylkii vettä ja on erittäin kevyt asettaa paikalleen. Maton koko on 10 x 100 x 300 cm.

GO-244
Imeytysmatto, öljy, vakio
Hinta236.00
Valitse

Vuodontorjuntamatto ympäristön pilaantumisen estämiseen. Neliömetri materiaalia pystyy imemään jopa 50 litraa öljyä. Tuote kestää kaikenlaisia sääolosuhteita. Matto on valmistettu luonnonmateriaaleista, se hylkii vettä ja on erittäin kevyt asettaa paikalleen. Maton koko on 5 x 100 x 600 cm.

 

GO-245
Imeytysmatto, öljy, suojattu
Hinta301.00
Valitse

Vuodontorjuntamatto ympäristön pilaantumisen estämiseen. Neliömetri materiaalia pystyy imemään jopa 50 litraa öljyä. Tuote kestää kaikenlaisia sääolosuhteita. Matto on valmistettu luonnonmateriaaleista, se hylkii vettä ja on erittäin kevyt asettaa paikalleen. Maton koko on 5 x 100 x 600 cm.

GO-246
Imeytysmatto paloturvakaappiin, 103 x 30,7 cm, 6 kpl/pakkaus
Hinta107.00
Valitse

Paloturvallinen sisämatto kaappiin. Imee roiskeet ja vuodot nopeasti. Matto on valmistettu basalttikankaasta (ulkopinta) ja mineraalikuidusta (täyte) ja se kestää jopa 1 200 celsiusasteen lämpötilan. Mitat 100,3 x 30,7 cm, toimituspakkauksessa 6 mattoa.

GO-247
Imeytysmatto paloturvakaappiin, 94,5 x 50 cm, 30 kpl/pakkaus
Hinta139.00
Valitse

Paloturvallinen sisämatto kaappiin. Imee roiskeet ja vuodot nopeasti. Matto on valmistettu basalttikankaasta (ulkopinta) ja mineraalikuidusta (täyte) ja se kestää jopa 1 200 celsiusasteen lämpötilan. Mitat 92 x 50 cm, toimituspakkauksessa 6 mattoa.

GO-248
Tyyny Sorb&Go, kaikkien nesteiden imeytykseen, 250 kpl/pakkaus
Hinta588.00
Valitse

Kaikille nesteille sopiva ympäristöystävällinen tyyny, joka suojaa autoa öljyn ja muiden nesteiden roiskeilta. Imee nopeasti kaikenlaisia nesteitä, helppo säilyttää tavaratilassa tai takaistuimella. Tyynyn koko on 15 x 15 cm.

GO-249
Tavaratilamatto Sorb&Go, kaikille nesteille, 20 kpl/pakkaus
Hinta161.00
Valitse

Helppokäyttöinen matto, joka pitää auton puhtaana ja kerää talteen roiskeet sekä lian. Ympäristöystävällinen matto imee nopeasti kaikenlaisia nesteitä, imeytyskyky jopa 10 litraa. Mitat 100 x 55 x 1,5 cm.

GO-50
Öljyntorjuntapuomi Green Ocean GO, 2 kpl (50 L)
Hinta124.00
Valitse

Green Ocean (GO) Lifebuoy - Kätevässä paketissa kolme erilaista imeyttäjää: 1 puomi, jonka sisällä 9 tyynyä, joiden sisällä irrallista imeytysainetta.

Avaa puomin vetoketju käyttääksesi tyynyjä. Avaa tyyny käyttääksesi irtoainetta.

Oil Only = Imee öljypohjaiset nesteet - Hylkii vesipohjaiset nesteet.

Puomin päissä karbiinihakanen sekä lenkki - Helpottaa yhteenliittämistä ja kiinnitystä.

 

Materiaali ympäristöystävällistä kivipohjaista kuitua.

Erittäin imukykyinen painosuhde = 1 gramma imee 50 grammaa öljyä.

 

Yhdessä paketissa kaksi puomia.

Imukyky ~20-25 L / puomi.

81-01-5
Yleispesuaine Ikaclean® Plus, kanisteri 5 L
Hinta25.50
Valitse

EMÄKSINEN VETEEN SEKOITETTAVA PUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAINE

Ikaclean Plus on erittäin tehokas alkaalinen puhdistus- ja rasvanpoistoaine, joka poistaa tehokkaasti rasvan ja lian. Sopii erityisesti ajoneuvojen pesuun ja teolliseen käyttöön, esim. trukkien, koneiden ja verstaan lattian pesuun.

Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki.

Sekoitussuhde liasta riippuen: (Ikaclean Plus:Vesi)

Henkilöautot             (1:1 - 1:50)

Kuorma-autot           (1:5 - 1:25)

Työkoneet                (1:5 - 1:20)

Teollisuuspuhdistus: (1:4 - 1:50)

 

 

Emäksiset yleispuhdistusaineet

Alkaaliset pesuaineet eri teollisuuden käyttökohteisiin. Veteen sekoitettavia yleispesuaineita useisiin eri sovelluksiin.

 

Korkealaatuiset emäksiset puhdistusaineet, joilla erinomaiset öljyjä, rasvoja ja epäpuhtauksia irroittavat ominaisuudet. Laimennettavat emäksiset puhdistusaineet soveltuvat moniin puhdistustehtäviin teollisuudessa, sekä mm. ajoneuvojen ja työkoneiden pesuun. Vedellä laimennettavat puhdistusaineet ovat edullisia käytössä. Käytetään kuiville ja märille pinnoille, mutta ei saa antaa kuivua eikä käyttää suorassa auringonpaisteessa.

 

Ikaclean® Plus

JOUTSENMERKITTY YLEISPESUAINE - ERINOMAINEN LÄHES KAIKKIALLA

• Ympäristöystävällinen tuote, jolla erinomaiset rasvaa ja likaa irroittavat ominaisuudet.

• Käytetään mm. yleispuhdistukseen ja ajoneuvojen sekä lattian pesuun.

• Suosituin veteen sekoitettava pesuaineemme monipuoliseen käyttöön!

81-01-25
Yleispesuaine Ikaclean® Plus, kanisteri 25 L
Hinta4.32
Valitse

EMÄKSINEN VETEEN SEKOITETTAVA PUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAINE

Ikaclean Plus on erittäin tehokas alkaalinen puhdistus- ja rasvanpoistoaine, joka poistaa tehokkaasti rasvan ja lian. Sopii erityisesti ajoneuvojen pesuun ja teolliseen käyttöön, esim. trukkien, koneiden ja verstaan lattian pesuun. Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki.

Sekoitussuhde liasta riippuen: (Ikaclean Plus:Vesi)

Henkilöautot             (1:10 - 1:50)

Kuorma-autot           (1:5 - 1:25)

Työkoneet                (1:5 - 1:20)

Yleispuhdistus          (1:4 - 1:50)

Saatavilla 1 / 5 / 25 / 200 / 1000 L pakkauksissa.

 

 

Emäksiset yleispuhdistusaineet

Alkaaliset pesuaineet eri teollisuuden käyttökohteisiin. Veteen sekoitettavia yleispesuaineita useisiin eri sovelluksiin.

 

Korkealaatuiset emäksiset puhdistusaineet, joilla erinomaiset öljyjä, rasvoja ja epäpuhtauksia irroittavat ominaisuudet. Laimennettavat emäksiset puhdistusaineet soveltuvat moniin puhdistustehtäviin teollisuudessa, sekä mm. ajoneuvojen ja työkoneiden pesuun. Vedellä laimennettavat puhdistusaineet ovat edullisia käytössä. Käytetään kuiville ja märille pinnoille, mutta ei saa antaa kuivua eikä käyttää suorassa auringonpaisteessa.

 

Ikaclean® Plus

JOUTSENMERKITTY YLEISPESUAINE - ERINOMAINEN LÄHES KAIKKIALLA

• Ympäristöystävällinen tuote, jolla erinomaiset rasvaa ja likaa irroittavat ominaisuudet.

• Käytetään mm. yleispuhdistukseen ja ajoneuvojen sekä lattian pesuun.

• Suosituin veteen sekoitettava pesuaineemme monipuoliseen käyttöön!

81-01-205
Yleispesuaine Ikaclean® Plus, tynnyri 200 L
Hinta28.02
Valitse

EMÄKSINEN VETEEN SEKOITETTAVA PUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAINE

Ikaclean Plus on erittäin tehokas alkaalinen puhdistus- ja rasvanpoistoaine, joka poistaa tehokkaasti rasvan ja lian. Sopii erityisesti ajoneuvojen pesuun ja teolliseen käyttöön, esim. trukkien, koneiden ja verstaan lattian pesuun. Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki.

 

Sekoitussuhde liasta riippuen: (Ikaclean Plus:Vesi)

Henkilöautot             (1:10 - 1:50)

Kuorma-autot           (1:5 - 1:25)

Työkoneet                (1:5 - 1:20)

Yleispuhdistus          (1:4 - 1:50)

 

Saatavilla 1 / 5 / 25 / 200 / 1000 L pakkauksissa.


Emäksiset yleispuhdistusaineet

Alkaaliset pesuaineet eri teollisuuden käyttökohteisiin. Veteen sekoitettavia yleispesuaineita useisiin eri sovelluksiin.

 

Korkealaatuiset emäksiset puhdistusaineet, joilla erinomaiset öljyjä, rasvoja ja epäpuhtauksia irroittavat ominaisuudet. Laimennettavat emäksiset puhdistusaineet soveltuvat moniin puhdistustehtäviin teollisuudessa, sekä mm. ajoneuvojen ja työkoneiden pesuun. Vedellä laimennettavat puhdistusaineet ovat edullisia käytössä. Käytetään kuiville ja märille pinnoille, mutta ei saa antaa kuivua eikä käyttää suorassa auringonpaisteessa.

 

Ikaclean® Plus

JOUTSENMERKITTY YLEISPESUAINE - ERINOMAINEN LÄHES KAIKKIALLA

• Ympäristöystävällinen tuote, jolla erinomaiset rasvaa ja likaa irroittavat ominaisuudet.

• Käytetään mm. yleispuhdistukseen ja ajoneuvojen sekä lattian pesuun.

• Suosituin veteen sekoitettava pesuaineemme monipuoliseen käyttöön!

81-01-1000
Yleispesuaine Ikaclean® Plus, IBC 1000 L
Hinta3.48
Valitse

EMÄKSINEN VETEEN SEKOITETTAVA PUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAINE

Ikaclean Plus on erittäin tehokas alkaalinen puhdistus- ja rasvanpoistoaine, joka poistaa tehokkaasti rasvan ja lian. Sopii erityisesti ajoneuvojen pesuun ja teolliseen käyttöön, esim. trukkien, koneiden ja verstaan lattian pesuun. Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki.

 

Sekoitussuhde liasta riippuen: (Ikaclean Plus:Vesi)

Henkilöautot             (1:10 - 1:50)

Kuorma-autot           (1:5 - 1:25)

Työkoneet                (1:5 - 1:20)

Yleispuhdistus          (1:4 - 1:50)

 

Saatavilla 1 / 5 / 25 / 200 / 1000 L pakkauksissa.

Emäksiset yleispuhdistusaineet

Alkaaliset pesuaineet eri teollisuuden käyttökohteisiin. Veteen sekoitettavia yleispesuaineita useisiin eri sovelluksiin.

Korkealaatuiset emäksiset puhdistusaineet, joilla erinomaiset öljyjä, rasvoja ja epäpuhtauksia irroittavat ominaisuudet. Laimennettavat emäksiset puhdistusaineet soveltuvat moniin puhdistustehtäviin teollisuudessa, sekä mm. ajoneuvojen ja työkoneiden pesuun. Vedellä laimennettavat puhdistusaineet ovat edullisia käytössä. Käytetään kuiville ja märille pinnoille, mutta ei saa antaa kuivua eikä käyttää suorassa auringonpaisteessa.

 

Ikaclean® Plus

JOUTSENMERKITTY YLEISPESUAINE - ERINOMAINEN LÄHES KAIKKIALLA

• Ympäristöystävällinen tuote, jolla erinomaiset rasvaa ja likaa irroittavat ominaisuudet.

• Käytetään mm. yleispuhdistukseen ja ajoneuvojen sekä lattian pesuun.

• Suosituin veteen sekoitettava pesuaineemme monipuoliseen käyttöön!

8104-0005
Yleispesuaine Ikaclean® Ympäristö, kanisteri 5 L
Hinta16.50
Valitse

Ikaclean® Ympäristö

Tehokas, ympäristömerkitty, emäksinen puhdistus- ja rasvanpoistoneste.

Erityisesti ajoneuvojen, trukkien, koneiden, lattioiden ym. teollisten kohteiden pesuun.

• Ympäristömerkitty pesuaine ajoneuvoille, moottoreille, koneille, laitteille, lattian pesuun jne. teollisuuden yleiskäyttöön.

• Sopii erityisesti ajoneuvoille, harjapesuun ja korkeapainepesuun.

• Irroittaa metallintyöstönesteet ja muun rasvamaisen lian.

• Ei vahingoita metalleja, kumia tai maalipintaa.

• Jättää kiiltävän pinnan.

• Sisältää natriumia.

• pH ~13,2

• Seossuhde 2-10% veteen, liasta riippuen

Saatavilla 1 / 5 / 25 / 200 L pakkauksissa

8104-0025
Yleispesuaine Ikaclean® Ympäristö, kanisteri 25 L
Hinta3.88
Valitse

Ikaclean® Ympäristö

Tehokas, ympäristömerkitty, emäksinen puhdistus- ja rasvanpoistoneste.

Erityisesti ajoneuvojen, trukkien, koneiden, lattioiden ym. teollisten kohteiden pesuun.

• Ympäristömerkitty pesuaine ajoneuvoille, moottoreille, koneille, laitteille, lattian pesuun jne. teollisuuden yleiskäyttöön.

• Sopii erityisesti ajoneuvoille, harjapesuun ja korkeapainepesuun.

• Irroittaa metallintyöstönesteet ja muun rasvamaisen lian.

• Ei vahingoita metalleja, kumia tai maalipintaa.

• Jättää kiiltävän pinnan.

• Sisältää natriumia.

• pH ~13,2

• Seossuhde 2-10% veteen, liasta riippuen

Saatavilla 1 / 5 / 25 / 200 L pakkauksissa

8104-0200
Yleispesuaine Ikaclean® Ympäristö, tynnyri 200 L
Hinta3.85
Valitse

Ikaclean® Ympäristö

Tehokas, ympäristömerkitty, emäksinen puhdistus- ja rasvanpoistoneste.

Erityisesti ajoneuvojen, trukkien, koneiden, lattioiden ym. teollisten kohteiden pesuun.

• Ympäristömerkitty pesuaine ajoneuvoille, moottoreille, koneille, laitteille, lattian pesuun jne. teollisuuden yleiskäyttöön.

• Sopii erityisesti ajoneuvoille, harjapesuun ja korkeapainepesuun.

• Irroittaa metallintyöstönesteet ja muun rasvamaisen lian.

• Ei vahingoita metalleja, kumia tai maalipintaa.

• Jättää kiiltävän pinnan.

• Sisältää natriumia.

• pH ~13,2

• Seossuhde 2-10% veteen, liasta riippuen

Saatavilla 1 / 5 / 25 / 200 L pakkauksissa

550015926
Biohajoava hydrauliöljy Naturelle HF-E 68, 209 L

Ympäristöystävällinen täyssynteettinen biohajoava vaikeasti syttyvä FM-hyväksytty hydrauliöljy (DIN51524-11). Sopii paloherkkiin kohteisiin, sekä luontoystävälliseen käyttöön ympäristöltään herkille alueille.

 

Shell Naturelle Fluid HF-E on pitkälle kehitetty biohajoava ja FM-hyväksytty (Factory Mutual) HFDU-tyypin vaikeasti syttyvä hydrauliöljy hydraulijärjestelmiin ja -voimansiirtoihin. Se on biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava ja sesopii käytettäväksi ympäristöltään herkillä alueilla sekä teollisuuden järjestelmiin alueilla, jotka ovat alttiina tulipalon vaaralle, esimerkiksi terästehtailla tai kaivoksissa. Shell Naturelle Fluid HF-E on valmistettu täyssynteettisistä estereistä ja tuhkautumattomista lisäaineista, jotka varmistavat huippuluokan voiteluominaisuudet ja ympäristöllisen hyväksyttävyyden

 

Tyyppi

Viskositeetti mm 2/s

Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste °C

Shell Naturelle HF-E 32

32,5

196

-42

Shell Naturelle HF-E 46

47,2

188

-42

Shell Naturelle HF-E 68

67,7

183

-42

 

Erinomainen suoja kulumiselta:

Pitkälle kehitetyt tuhkautumattomat (sinkittömät) kulumisenestolisäaineet suojaavat hyvin erilaisissa olosuhteissa – teollisuuden standarditesteissä, kuten Eaton Vickers35VQ25 -siipipumpputestissä ja Komatsu HPV35+35 korkeapainemäntäpumpputestissä, tutkittua suojaa.

 

Säilyttää järjestelmän tehokkuuden:

Erinomaiset viskositeetti-/lämpötila-ominaisuudet minimoivat viskositeetin muutokset lämpötilojen vaihdellessa tarjoten todelliset 'moniaste'-ominaisuudet. Erinomainen puhtaus ja suodatettavuus yhdessä erinomaisen vedenerotuskyvyn, ilmanerottumisen ja vaahtoamattomuuden kanssa auttavat säilyttämään tai parantamaan hydraulijärjestelmän tehokkuutta. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn suodatettavuus-ominaisuudet säilyvät myös kun vettä on öljyn joukossa epäpuhtautena.

 

Biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava:  

Shell Naturelle Fluid HF-E sisältää yli 80% bioperustaisia komponentteja (ASTM D6866) ja on biohajonnut yli 60% 28 päivän jälkeen OECD 301 B hiilidioksidin muodostumistestissä. Tuote ei ole haitallinen bakteereille, leville, makeanveden ja meriveden selkärangattomille tai kaloille Water Accommodated Fractions (WAF) -menetelmällä testattuna, OECD ja EPA -ohjeiden mukaisesti.

 

Vaikeasti syttyvä:

Shell Naturelle Fluid HF-E on vaikeasti syttyvä hydrauliöljy,jolla on korkea leimahduspiste, syttymispiste ja itsesyttymislämpötila palon riskin pienentämiseksi.

 

Tärkeimmät käyttökohteet:

 • Liikkuvan kaluston ja ulkona sijaitsevat hydraulijärjestelmät

Hydraulijärjestelmät ja -voimansiirrot vaihtelevissa lämpötiloissa. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn luontaisesti korkea viskositeetti-indeksi auttaa varmistamaan suorituskyvyn kylmäkäynnistyksistä täyden kuorman raskaaseen käyttöön.

 • Teollisuuden hydraulijärjestelmät

Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet ja korkea viskositeetti-indeksi (VI) tarkoittavat, että Shell Naturelle Fluid HF-E voidaan useimmiten käyttää, kun ISO 11158 (HM/HV) ja DIN51524 Osa 2 tai Osa 3 (HLP/HVLP) mineraaliöljy on vaatimuksena hydraulijärjestelmään. Käyttölämpötila ei kuiten-kaan saisi ylittää 90 astetta.

 • Ympäristöltään herkät alueet

Shell Naturelle Fluid HF-E on ‘ympäristömielessä hyväksyttävä’ hydrauliöljy (ISO 15380 HEES) ja se on ‘käytön aikana vähemmän haitallinen vesistöille ja maaperälle ’ (Euroopan ympäristömerkki). Perinteiseen mineraaliöljy-perustaiseen hydrauliöljyyn verrattuna sen kuormitus ympäristölle on vähäisempi vuodon tapahtuessa ja se täyttää United States Environmental Protection Agency'n (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP) -vaatimukset laivakäyttöön.

 • Palon vaaralle alttiit teollisuusjärjestelmät

Shell Naturelle HF-E Fluid luokitellaan HFDU-tyypin vaikeasti syttyväksi hydraulinesteeksi käytettäväksi teollisuudenjärjestelmissä, jotka ovat alttiina palon vaaralle. FM-hyväksytty Factory Mutual vakuutusyhtiön suosittelemana paloturvallisena hydrauliöljynä.

 

Yhteensopivuus muihin öljyihin:

Shell Naturelle Fluid HF-E on mineraaliöljy-perustaisten hydrauliöljyjen kanssa sekoittuva. Shell Naturelle Fluid HF-E:n ympäristöominaisuuksien ja suorituskyvyn varmistamiseksi suositellaan hydraulijärjestelmä kuitenkin tyhjennettävän ja huuhdeltavan öljylaatua vaihdettaessa. ISO 15380 liite A antaa ohjeita öljynvaihtoon. Shell Naturelle Fluid HF-E:n pintaominaisuuksien takia se saattaa irrottaa järjestelmään mineraaliöljyn käytön aikana muodostuneita kerrostumia, jotka kertyvät sen jälkeen suodattimeen. Suodattimet tulee siksi tarkastaa säännöllisesti, etenkin siirryttäessä öljylaadusta toiseen

 

Spesifikaatiot, hyväksynnät & suositukset:
 • ISO 12922 HFDU
 • ISO 15380 HEES
 • Swedish Standard SS 15 54 34 SP
 • Euroopan ympäristömerkki, voiteluaineet
 • Ecolabel lisenssi UK/27/004
 • Factory Mutual approved
 • United States Environmental Protection Agency’s (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP)
 • VDMA 24568 synteettiset esterit
 • Dutch MIA/VAMIL Milieulijst
 • German Positivliste Bioschmierstoffe
 • USDA Bio-preferred program
 • Sperry Marine
 • Quantum Marine Engineering
 • Rolls Royce Marine
 • Eaton Vickers: liikkuvan kaluston ja teollisuuden hydraulijärjestelmiin suositeltujen hydrauliöljyjen kulumisenestovaatimukset esitteen 03-401-2010 mukaisesti
550015998
Biohajoava hydrauliöljy Naturelle HF-E 46, 209L

Ympäristöystävällinen täyssynteettinen biohajoava vaikeasti syttyvä FM-hyväksytty hydrauliöljy (DIN51524-11). Sopii paloherkkiin kohteisiin, sekä luontoystävälliseen käyttöön ympäristöltään herkille alueille.

 

Shell Naturelle Fluid HF-E on pitkälle kehitetty biohajoava ja FM-hyväksytty (Factory Mutual) HFDU-tyypin vaikeasti syttyvä hydrauliöljy hydraulijärjestelmiin ja -voimansiirtoihin. Se on biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava ja sesopii käytettäväksi ympäristöltään herkillä alueilla sekä teollisuuden järjestelmiin alueilla, jotka ovat alttiina tulipalon vaaralle, esimerkiksi terästehtailla tai kaivoksissa. Shell Naturelle Fluid HF-E on valmistettu täyssynteettisistä estereistä ja tuhkautumattomista lisäaineista, jotka varmistavat huippuluokan voiteluominaisuudet ja ympäristöllisen hyväksyttävyyden

 

Tyyppi

Viskositeetti mm 2/s

Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste °C

Shell Naturelle HF-E 32

32,5

196

-42

Shell Naturelle HF-E 46

47,2

188

-42

Shell Naturelle HF-E 68

67,7

183

-42

 

Erinomainen suoja kulumiselta:

Pitkälle kehitetyt tuhkautumattomat (sinkittömät) kulumisenestolisäaineet suojaavat hyvin erilaisissa olosuhteissa – teollisuuden standarditesteissä, kuten Eaton Vickers35VQ25 -siipipumpputestissä ja Komatsu HPV35+35 korkeapainemäntäpumpputestissä, tutkittua suojaa.

 

Säilyttää järjestelmän tehokkuuden:

Erinomaiset viskositeetti-/lämpötila-ominaisuudet minimoivat viskositeetin muutokset lämpötilojen vaihdellessa tarjoten todelliset 'moniaste'-ominaisuudet. Erinomainen puhtaus ja suodatettavuus yhdessä erinomaisen vedenerotuskyvyn, ilmanerottumisen ja vaahtoamattomuuden kanssa auttavat säilyttämään tai parantamaan hydraulijärjestelmän tehokkuutta. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn suodatettavuus-ominaisuudet säilyvät myös kun vettä on öljyn joukossa epäpuhtautena.

 

Biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava:  

Shell Naturelle Fluid HF-E sisältää yli 80% bioperustaisia komponentteja (ASTM D6866) ja on biohajonnut yli 60% 28 päivän jälkeen OECD 301 B hiilidioksidin muodostumistestissä. Tuote ei ole haitallinen bakteereille, leville, makeanveden ja meriveden selkärangattomille tai kaloille Water Accommodated Fractions (WAF) -menetelmällä testattuna, OECD ja EPA -ohjeiden mukaisesti.

 

Vaikeasti syttyvä:

Shell Naturelle Fluid HF-E on vaikeasti syttyvä hydrauliöljy,jolla on korkea leimahduspiste, syttymispiste ja itsesyttymislämpötila palon riskin pienentämiseksi.

 

Tärkeimmät käyttökohteet:

 • Liikkuvan kaluston ja ulkona sijaitsevat hydraulijärjestelmät

Hydraulijärjestelmät ja -voimansiirrot vaihtelevissa lämpötiloissa. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn luontaisesti korkea viskositeetti-indeksi auttaa varmistamaan suorituskyvyn kylmäkäynnistyksistä täyden kuorman raskaaseen käyttöön.

 • Teollisuuden hydraulijärjestelmät

Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet ja korkea viskositeetti-indeksi (VI) tarkoittavat, että Shell Naturelle Fluid HF-E voidaan useimmiten käyttää, kun ISO 11158 (HM/HV) ja DIN51524 Osa 2 tai Osa 3 (HLP/HVLP) mineraaliöljy on vaatimuksena hydraulijärjestelmään. Käyttölämpötila ei kuiten-kaan saisi ylittää 90 astetta.

 • Ympäristöltään herkät alueet

Shell Naturelle Fluid HF-E on ‘ympäristömielessä hyväksyttävä’ hydrauliöljy (ISO 15380 HEES) ja se on ‘käytön aikana vähemmän haitallinen vesistöille ja maaperälle ’ (Euroopan ympäristömerkki). Perinteiseen mineraaliöljy-perustaiseen hydrauliöljyyn verrattuna sen kuormitus ympäristölle on vähäisempi vuodon tapahtuessa ja se täyttää United States Environmental Protection Agency'n (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP) -vaatimukset laivakäyttöön.

 • Palon vaaralle alttiit teollisuusjärjestelmät

Shell Naturelle HF-E Fluid luokitellaan HFDU-tyypin vaikeasti syttyväksi hydraulinesteeksi käytettäväksi teollisuudenjärjestelmissä, jotka ovat alttiina palon vaaralle. FM-hyväksytty Factory Mutual vakuutusyhtiön suosittelemana paloturvallisena hydrauliöljynä.

 

Yhteensopivuus muihin öljyihin:

Shell Naturelle Fluid HF-E on mineraaliöljy-perustaisten hydrauliöljyjen kanssa sekoittuva. Shell Naturelle Fluid HF-E:n ympäristöominaisuuksien ja suorituskyvyn varmistamiseksi suositellaan hydraulijärjestelmä kuitenkin tyhjennettävän ja huuhdeltavan öljylaatua vaihdettaessa. ISO 15380 liite A antaa ohjeita öljynvaihtoon. Shell Naturelle Fluid HF-E:n pintaominaisuuksien takia se saattaa irrottaa järjestelmään mineraaliöljyn käytön aikana muodostuneita kerrostumia, jotka kertyvät sen jälkeen suodattimeen. Suodattimet tulee siksi tarkastaa säännöllisesti, etenkin siirryttäessä öljylaadusta toiseen

 

Spesifikaatiot, hyväksynnät & suositukset:
 • ISO 12922 HFDU
 • ISO 15380 HEES
 • Swedish Standard SS 15 54 34 SP
 • Euroopan ympäristömerkki, voiteluaineet
 • Ecolabel lisenssi UK/27/004
 • Factory Mutual approved
 • United States Environmental Protection Agency’s (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP)
 • VDMA 24568 synteettiset esterit
 • Dutch MIA/VAMIL Milieulijst
 • German Positivliste Bioschmierstoffe
 • USDA Bio-preferred program
 • Sperry Marine
 • Quantum Marine Engineering
 • Rolls Royce Marine
 • Eaton Vickers: liikkuvan kaluston ja teollisuuden hydraulijärjestelmiin suositeltujen hydrauliöljyjen kulumisenestovaatimukset esitteen 03-401-2010 mukaisesti
550015999
Biohajoava hydrauliöljy Naturelle HF-E 32, 20 L

Ympäristöystävällinen täyssynteettinen biohajoava vaikeasti syttyvä FM-hyväksytty hydrauliöljy (DIN51524-11). Sopii paloherkkiin kohteisiin, sekä luontoystävälliseen käyttöön ympäristöltään herkille alueille.

 

Shell Naturelle Fluid HF-E on pitkälle kehitetty biohajoava ja FM-hyväksytty (Factory Mutual) HFDU-tyypin vaikeasti syttyvä hydrauliöljy hydraulijärjestelmiin ja -voimansiirtoihin. Se on biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava ja sesopii käytettäväksi ympäristöltään herkillä alueilla sekä teollisuuden järjestelmiin alueilla, jotka ovat alttiina tulipalon vaaralle, esimerkiksi terästehtailla tai kaivoksissa. Shell Naturelle Fluid HF-E on valmistettu täyssynteettisistä estereistä ja tuhkautumattomista lisäaineista, jotka varmistavat huippuluokan voiteluominaisuudet ja ympäristöllisen hyväksyttävyyden

 

Tyyppi

Viskositeetti mm 2/s

Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste °C

Shell Naturelle HF-E 32

32,5

196

-42

Shell Naturelle HF-E 46

47,2

188

-42

Shell Naturelle HF-E 68

67,7

183

-42

 

Erinomainen suoja kulumiselta:

Pitkälle kehitetyt tuhkautumattomat (sinkittömät) kulumisenestolisäaineet suojaavat hyvin erilaisissa olosuhteissa – teollisuuden standarditesteissä, kuten Eaton Vickers35VQ25 -siipipumpputestissä ja Komatsu HPV35+35 korkeapainemäntäpumpputestissä, tutkittua suojaa.

 

Säilyttää järjestelmän tehokkuuden:

Erinomaiset viskositeetti-/lämpötila-ominaisuudet minimoivat viskositeetin muutokset lämpötilojen vaihdellessa tarjoten todelliset 'moniaste'-ominaisuudet. Erinomainen puhtaus ja suodatettavuus yhdessä erinomaisen vedenerotuskyvyn, ilmanerottumisen ja vaahtoamattomuuden kanssa auttavat säilyttämään tai parantamaan hydraulijärjestelmän tehokkuutta. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn suodatettavuus-ominaisuudet säilyvät myös kun vettä on öljyn joukossa epäpuhtautena.

 

Biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava:  

Shell Naturelle Fluid HF-E sisältää yli 80% bioperustaisia komponentteja (ASTM D6866) ja on biohajonnut yli 60% 28 päivän jälkeen OECD 301 B hiilidioksidin muodostumistestissä. Tuote ei ole haitallinen bakteereille, leville, makeanveden ja meriveden selkärangattomille tai kaloille Water Accommodated Fractions (WAF) -menetelmällä testattuna, OECD ja EPA -ohjeiden mukaisesti.

 

Vaikeasti syttyvä:

Shell Naturelle Fluid HF-E on vaikeasti syttyvä hydrauliöljy,jolla on korkea leimahduspiste, syttymispiste ja itsesyttymislämpötila palon riskin pienentämiseksi.

 

Tärkeimmät käyttökohteet:

 • Liikkuvan kaluston ja ulkona sijaitsevat hydraulijärjestelmät

Hydraulijärjestelmät ja -voimansiirrot vaihtelevissa lämpötiloissa. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn luontaisesti korkea viskositeetti-indeksi auttaa varmistamaan suorituskyvyn kylmäkäynnistyksistä täyden kuorman raskaaseen käyttöön.

 • Teollisuuden hydraulijärjestelmät

Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet ja korkea viskositeetti-indeksi (VI) tarkoittavat, että Shell Naturelle Fluid HF-E voidaan useimmiten käyttää, kun ISO 11158 (HM/HV) ja DIN51524 Osa 2 tai Osa 3 (HLP/HVLP) mineraaliöljy on vaatimuksena hydraulijärjestelmään. Käyttölämpötila ei kuiten-kaan saisi ylittää 90 astetta.

 • Ympäristöltään herkät alueet

Shell Naturelle Fluid HF-E on ‘ympäristömielessä hyväksyttävä’ hydrauliöljy (ISO 15380 HEES) ja se on ‘käytön aikana vähemmän haitallinen vesistöille ja maaperälle ’ (Euroopan ympäristömerkki). Perinteiseen mineraaliöljy-perustaiseen hydrauliöljyyn verrattuna sen kuormitus ympäristölle on vähäisempi vuodon tapahtuessa ja se täyttää United States Environmental Protection Agency'n (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP) -vaatimukset laivakäyttöön.

 • Palon vaaralle alttiit teollisuusjärjestelmät

Shell Naturelle HF-E Fluid luokitellaan HFDU-tyypin vaikeasti syttyväksi hydraulinesteeksi käytettäväksi teollisuudenjärjestelmissä, jotka ovat alttiina palon vaaralle. FM-hyväksytty Factory Mutual vakuutusyhtiön suosittelemana paloturvallisena hydrauliöljynä.

 

Yhteensopivuus muihin öljyihin:

Shell Naturelle Fluid HF-E on mineraaliöljy-perustaisten hydrauliöljyjen kanssa sekoittuva. Shell Naturelle Fluid HF-E:n ympäristöominaisuuksien ja suorituskyvyn varmistamiseksi suositellaan hydraulijärjestelmä kuitenkin tyhjennettävän ja huuhdeltavan öljylaatua vaihdettaessa. ISO 15380 liite A antaa ohjeita öljynvaihtoon. Shell Naturelle Fluid HF-E:n pintaominaisuuksien takia se saattaa irrottaa järjestelmään mineraaliöljyn käytön aikana muodostuneita kerrostumia, jotka kertyvät sen jälkeen suodattimeen. Suodattimet tulee siksi tarkastaa säännöllisesti, etenkin siirryttäessä öljylaadusta toiseen

 

Spesifikaatiot, hyväksynnät & suositukset:
 • ISO 12922 HFDU
 • ISO 15380 HEES
 • Swedish Standard SS 15 54 34 SP
 • Euroopan ympäristömerkki, voiteluaineet
 • Ecolabel lisenssi UK/27/004
 • Factory Mutual approved
 • United States Environmental Protection Agency’s (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP)
 • VDMA 24568 synteettiset esterit
 • Dutch MIA/VAMIL Milieulijst
 • German Positivliste Bioschmierstoffe
 • USDA Bio-preferred program
 • Sperry Marine
 • Quantum Marine Engineering
 • Rolls Royce Marine
 • Eaton Vickers: liikkuvan kaluston ja teollisuuden hydraulijärjestelmiin suositeltujen hydrauliöljyjen kulumisenestovaatimukset esitteen 03-401-2010 mukaisesti
550016071
Biohajoava hydrauliöljy Naturelle HF-E 32, 209 L

Ympäristöystävällinen täyssynteettinen biohajoava vaikeasti syttyvä FM-hyväksytty hydrauliöljy (DIN51524-11). Sopii paloherkkiin kohteisiin, sekä luontoystävälliseen käyttöön ympäristöltään herkille alueille.

 

Shell Naturelle Fluid HF-E on pitkälle kehitetty biohajoava ja FM-hyväksytty (Factory Mutual) HFDU-tyypin vaikeasti syttyvä hydrauliöljy hydraulijärjestelmiin ja -voimansiirtoihin. Se on biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava ja sesopii käytettäväksi ympäristöltään herkillä alueilla sekä teollisuuden järjestelmiin alueilla, jotka ovat alttiina tulipalon vaaralle, esimerkiksi terästehtailla tai kaivoksissa. Shell Naturelle Fluid HF-E on valmistettu täyssynteettisistä estereistä ja tuhkautumattomista lisäaineista, jotka varmistavat huippuluokan voiteluominaisuudet ja ympäristöllisen hyväksyttävyyden

 

Tyyppi

Viskositeetti mm 2/s

Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste °C

Shell Naturelle HF-E 32

32,5

196

-42

Shell Naturelle HF-E 46

47,2

188

-42

Shell Naturelle HF-E 68

67,7

183

-42

 

Erinomainen suoja kulumiselta:

Pitkälle kehitetyt tuhkautumattomat (sinkittömät) kulumisenestolisäaineet suojaavat hyvin erilaisissa olosuhteissa – teollisuuden standarditesteissä, kuten Eaton Vickers35VQ25 -siipipumpputestissä ja Komatsu HPV35+35 korkeapainemäntäpumpputestissä, tutkittua suojaa.

 

Säilyttää järjestelmän tehokkuuden:

Erinomaiset viskositeetti-/lämpötila-ominaisuudet minimoivat viskositeetin muutokset lämpötilojen vaihdellessa tarjoten todelliset 'moniaste'-ominaisuudet. Erinomainen puhtaus ja suodatettavuus yhdessä erinomaisen vedenerotuskyvyn, ilmanerottumisen ja vaahtoamattomuuden kanssa auttavat säilyttämään tai parantamaan hydraulijärjestelmän tehokkuutta. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn suodatettavuus-ominaisuudet säilyvät myös kun vettä on öljyn joukossa epäpuhtautena.

 

Biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava:  

Shell Naturelle Fluid HF-E sisältää yli 80% bioperustaisia komponentteja (ASTM D6866) ja on biohajonnut yli 60% 28 päivän jälkeen OECD 301 B hiilidioksidin muodostumistestissä. Tuote ei ole haitallinen bakteereille, leville, makeanveden ja meriveden selkärangattomille tai kaloille Water Accommodated Fractions (WAF) -menetelmällä testattuna, OECD ja EPA -ohjeiden mukaisesti.

 

Vaikeasti syttyvä:

Shell Naturelle Fluid HF-E on vaikeasti syttyvä hydrauliöljy,jolla on korkea leimahduspiste, syttymispiste ja itsesyttymislämpötila palon riskin pienentämiseksi.

 

Tärkeimmät käyttökohteet:

 • Liikkuvan kaluston ja ulkona sijaitsevat hydraulijärjestelmät

Hydraulijärjestelmät ja -voimansiirrot vaihtelevissa lämpötiloissa. Shell Naturelle Fluid HF-E -öljyn luontaisesti korkea viskositeetti-indeksi auttaa varmistamaan suorituskyvyn kylmäkäynnistyksistä täyden kuorman raskaaseen käyttöön.

 • Teollisuuden hydraulijärjestelmät

Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet ja korkea viskositeetti-indeksi (VI) tarkoittavat, että Shell Naturelle Fluid HF-E voidaan useimmiten käyttää, kun ISO 11158 (HM/HV) ja DIN51524 Osa 2 tai Osa 3 (HLP/HVLP) mineraaliöljy on vaatimuksena hydraulijärjestelmään. Käyttölämpötila ei kuiten-kaan saisi ylittää 90 astetta.

 • Ympäristöltään herkät alueet

Shell Naturelle Fluid HF-E on ‘ympäristömielessä hyväksyttävä’ hydrauliöljy (ISO 15380 HEES) ja se on ‘käytön aikana vähemmän haitallinen vesistöille ja maaperälle ’ (Euroopan ympäristömerkki). Perinteiseen mineraaliöljy-perustaiseen hydrauliöljyyn verrattuna sen kuormitus ympäristölle on vähäisempi vuodon tapahtuessa ja se täyttää United States Environmental Protection Agency'n (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP) -vaatimukset laivakäyttöön.

 • Palon vaaralle alttiit teollisuusjärjestelmät

Shell Naturelle HF-E Fluid luokitellaan HFDU-tyypin vaikeasti syttyväksi hydraulinesteeksi käytettäväksi teollisuudenjärjestelmissä, jotka ovat alttiina palon vaaralle. FM-hyväksytty Factory Mutual vakuutusyhtiön suosittelemana paloturvallisena hydrauliöljynä.

 

Yhteensopivuus muihin öljyihin:

Shell Naturelle Fluid HF-E on mineraaliöljy-perustaisten hydrauliöljyjen kanssa sekoittuva. Shell Naturelle Fluid HF-E:n ympäristöominaisuuksien ja suorituskyvyn varmistamiseksi suositellaan hydraulijärjestelmä kuitenkin tyhjennettävän ja huuhdeltavan öljylaatua vaihdettaessa. ISO 15380 liite A antaa ohjeita öljynvaihtoon. Shell Naturelle Fluid HF-E:n pintaominaisuuksien takia se saattaa irrottaa järjestelmään mineraaliöljyn käytön aikana muodostuneita kerrostumia, jotka kertyvät sen jälkeen suodattimeen. Suodattimet tulee siksi tarkastaa säännöllisesti, etenkin siirryttäessä öljylaadusta toiseen

 

Spesifikaatiot, hyväksynnät & suositukset:
 • ISO 12922 HFDU
 • ISO 15380 HEES
 • Swedish Standard SS 15 54 34 SP
 • Euroopan ympäristömerkki, voiteluaineet
 • Ecolabel lisenssi UK/27/004
 • Factory Mutual approved
 • United States Environmental Protection Agency’s (EPA) 2013 Vessel General Permit (VGP)
 • VDMA 24568 synteettiset esterit
 • Dutch MIA/VAMIL Milieulijst
 • German Positivliste Bioschmierstoffe
 • USDA Bio-preferred program
 • Sperry Marine
 • Quantum Marine Engineering
 • Rolls Royce Marine
 • Eaton Vickers: liikkuvan kaluston ja teollisuuden hydraulijärjestelmiin suositeltujen hydrauliöljyjen kulumisenestovaatimukset esitteen 03-401-2010 mukaisesti
550016090
Biohajoava hydrauliöljy Naturelle HF-E 46, 20 L

Täyssynteettinen, biohajoava, vaikeasti syttyvä hydrauliöljy DIN51524-11

Shell Naturelle Fluid HF-E on pitkälle kehitetty biohajoava ja HFDU-tyypin vaikeasti syttyvä hydrauliöljy hydraulijärjestelmiin ja -voimansiirtoihin. Se on biohajoava ja ympäristölle vähemmän haittaa aiheuttava ja se sopii käytettäväksi ympäristöltään herkillä alueilla sekä teollisuuden järjestelmiin alueilla, jotka ovat alttiina tulipalon vaaralle, esimerkiksi terästehtailla tai kaivoksissa. Shell Naturelle Fluid HF-E on valmistettu täyssynteettisistä estereistä ja tuhkautumattomista lisäaineista, jotka varmistavat huippuluokan voiteluominaisuudet ja ympäristöllisen hyväksyttävyyden.

 

Tyyppi

Viskositeetti mm 2/s

Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste °C

Shell Naturelle HF-E 32

32,5

196

-42

Shell Naturelle HF-E 46

47,2

188

-42

Shell Naturelle HF-E 68

67,7

183

-42

550016990
Biohajoava vaihteistoöljy Naturelle S4 Gear Fluid 68, 209L

Ekologinen vaihteistoöljy OECD:n linjausten mukaisesti hyväksytty myös ekologisesti herkille alueille

Synteettiset esterit parantavat voitelevuutta

Monipuolinen tuote, erityisesti hammasvaihteisiin

 

Special Purpose Biodegradable Synthetic Gear and Bearing Fluid
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is an advanced synthetic fluid for use in gearing applications such as thrusters and
propulsion drives. Manufactured from fully saturated esters, Shell Naturelle S4 Gear Fluid is designed to offer
superior load carrying performance whilst also being readily biodegradable with low ecotoxicity. Shell Naturelle
S4 Gear Fluid is an Environmentally Acceptable Lubricant (EAL) according to the definitions of the US EPA 2013
Vessel General Permit.
Performance, Features & Benefits
High viscosity index
Provides a shear stable lubricant which helps to protect
components over a wide temperature range.
Longer service life
Fully saturated esters ensure excellent resistance to
oxidation and hydrolysis while offering high temperature
thermal stability. Shell Naturelle S4 Gear Fluid offers the
potential to extend service intervals compared to
conventional mineral gear oils.
Load carrying and wear protection
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is formulated to have
excellent load carrying capacity and anti scuffing
performance. Advanced non toxic additives provide
protection over a wide range of conditions and ensure long
component life, even under shock loading conditions.
Maintaining system efficiency
Shell Naturelle S4 Gear fluid has excellent water separation
properties. Excess water can be easily drained from
lubrication systems; which helps to extend the life of
equipment and ensures efficient lubrication of contact
areas.
Readily biodegradable
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is biodegraded by over 60%
after 28 days in the OECD 301 bio degradation test.
Low toxicity towards the environment
Reduced impact of accidental escape into the environment.
Recommended for use in environmentally sensitive areas
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is classified as ‘not harmful’
to bacteria, algae, freshwater and marine invertebrates,
and fish when tested as water-accommodated fractions
(WAFs) according to OECD and EPA test guidelines
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is an ‘environmentally
acceptable lubricant’ as defined by the USA EPA 2013
Vessel General Permit and offers reduced harm when used
in marine environments compared to conventional mineral
oils. Has a reduced environmental impact in the event of a
leak or accidental spillage. It is particularly suited for use in
environmentally sensitive areas.
Main Applications
 • Marine propulsion drives, thrusters and controllable pitch propellers
 • Industrial gears, bearings and other components in circulated and splash lubricated systems
Specifications, Approvals & Recommendations
 • ISO 3448 VG 68 / 100 / 150
 • USA EPA VGP compliant
 • DIN 51517-3 CLP E 68 / 100 /150
 • ISO 14635 A20/8.3/90 >13
 • Caterpillar Berg
 • Wartsila
 • James Walker Seals
 • IHC Sealing Solutions
 • Ecolabel licence DE/027/140
550016991
Biohajoava vaihteistoöljy Naturelle S4 Gear Fluid 100, 209L

Ekologinen vaihteistoöljy OECD:n linjausten mukaisesti hyväksytty myös ekologisesti herkille alueille

Synteettiset esterit parantavat voitelevuutta

Monipuolinen tuote, erityisesti hammasvaihteisiin

Saatavilla viskositeetit 68 / 100 / 150.

 

Special Purpose Biodegradable Synthetic Gear and Bearing Fluid
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is an advanced synthetic fluid for use in gearing applications such as thrusters and
propulsion drives. Manufactured from fully saturated esters, Shell Naturelle S4 Gear Fluid is designed to offer
superior load carrying performance whilst also being readily biodegradable with low ecotoxicity. Shell Naturelle
S4 Gear Fluid is an Environmentally Acceptable Lubricant (EAL) according to the definitions of the US EPA 2013
Vessel General Permit.
Performance, Features & Benefits
High viscosity index
Provides a shear stable lubricant which helps to protect
components over a wide temperature range.
Longer service life
Fully saturated esters ensure excellent resistance to
oxidation and hydrolysis while offering high temperature
thermal stability. Shell Naturelle S4 Gear Fluid offers the
potential to extend service intervals compared to
conventional mineral gear oils.
Load carrying and wear protection
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is formulated to have
excellent load carrying capacity and anti scuffing
performance. Advanced non toxic additives provide
protection over a wide range of conditions and ensure long
component life, even under shock loading conditions.
Maintaining system efficiency
Shell Naturelle S4 Gear fluid has excellent water separation
properties. Excess water can be easily drained from
lubrication systems; which helps to extend the life of
equipment and ensures efficient lubrication of contact
areas.
Readily biodegradable
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is biodegraded by over 60%
after 28 days in the OECD 301 bio degradation test.
Low toxicity towards the environment
Reduced impact of accidental escape into the environment.
Recommended for use in environmentally sensitive areas
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is classified as ‘not harmful’
to bacteria, algae, freshwater and marine invertebrates,
and fish when tested as water-accommodated fractions
(WAFs) according to OECD and EPA test guidelines
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is an ‘environmentally
acceptable lubricant’ as defined by the USA EPA 2013
Vessel General Permit and offers reduced harm when used
in marine environments compared to conventional mineral
oils. Has a reduced environmental impact in the event of a
leak or accidental spillage. It is particularly suited for use in
environmentally sensitive areas.
Main Applications
 • Marine propulsion drives, thrusters and controllable pitch propellers
 • Industrial gears, bearings and other components in circulated and splash lubricated systems
Specifications, Approvals & Recommendations
 • ISO 3448 VG 68 / 100 / 150
 • USA EPA VGP compliant
 • DIN 51517-3 CLP E 68 / 100 /150
 • ISO 14635 A20/8.3/90 >13
 • Caterpillar Berg
 • Wartsila
 • James Walker Seals
 • IHC Sealing Solutions
 • Ecolabel licence DE/027/140
550016992
Biohajoava vaihteistoöljy Naturelle S4 Gear Fluid 150, 209L

Ekologinen vaihteistoöljy OECD:n linjausten mukaisesti hyväksytty myös ekologisesti herkille alueille

Synteettiset esterit parantavat voitelevuutta

Monipuolinen tuote, erityisesti hammasvaihteisiin

Saatavilla viskositeetit 68 / 100 / 150.

 

Special Purpose Biodegradable Synthetic Gear and Bearing Fluid
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is an advanced synthetic fluid for use in gearing applications such as thrusters and
propulsion drives. Manufactured from fully saturated esters, Shell Naturelle S4 Gear Fluid is designed to offer
superior load carrying performance whilst also being readily biodegradable with low ecotoxicity. Shell Naturelle
S4 Gear Fluid is an Environmentally Acceptable Lubricant (EAL) according to the definitions of the US EPA 2013
Vessel General Permit.
Performance, Features & Benefits
High viscosity index
Provides a shear stable lubricant which helps to protect
components over a wide temperature range.
Longer service life
Fully saturated esters ensure excellent resistance to
oxidation and hydrolysis while offering high temperature
thermal stability. Shell Naturelle S4 Gear Fluid offers the
potential to extend service intervals compared to
conventional mineral gear oils.
Load carrying and wear protection
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is formulated to have
excellent load carrying capacity and anti scuffing
performance. Advanced non toxic additives provide
protection over a wide range of conditions and ensure long
component life, even under shock loading conditions.
Maintaining system efficiency
Shell Naturelle S4 Gear fluid has excellent water separation
properties. Excess water can be easily drained from
lubrication systems; which helps to extend the life of
equipment and ensures efficient lubrication of contact
areas.
Readily biodegradable
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is biodegraded by over 60%
after 28 days in the OECD 301 bio degradation test.
Low toxicity towards the environment
Reduced impact of accidental escape into the environment.
Recommended for use in environmentally sensitive areas
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is classified as ‘not harmful’
to bacteria, algae, freshwater and marine invertebrates,
and fish when tested as water-accommodated fractions
(WAFs) according to OECD and EPA test guidelines
Shell Naturelle S4 Gear Fluid is an ‘environmentally
acceptable lubricant’ as defined by the USA EPA 2013
Vessel General Permit and offers reduced harm when used
in marine environments compared to conventional mineral
oils. Has a reduced environmental impact in the event of a
leak or accidental spillage. It is particularly suited for use in
environmentally sensitive areas.
Main Applications
 • Marine propulsion drives, thrusters and controllable pitch propellers
 • Industrial gears, bearings and other components in circulated and splash lubricated systems
Specifications, Approvals & Recommendations
 • ISO 3448 VG 68 / 100 / 150
 • USA EPA VGP compliant
 • DIN 51517-3 CLP E 68 / 100 /150
 • ISO 14635 A20/8.3/90 >13
 • Caterpillar Berg
 • Wartsila
 • James Walker Seals
 • IHC Sealing Solutions
 • Ecolabel licence DE/027/140
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%