Puhdistus
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK

IKAROS® PUHDISTUS

 

MARKKINOIDEN KATTAVIN VALIKOIMA PYYHINTÄÄN, IMEYTYKSEEN JA TEOLLISUUDEN KEMIKAALEIHIN.

PUHDISTUS-tuoteryhmän tuotteissamme hinta ja laatu kohtaavat, tarjoten kokonaistaloudellista tehoa jokapäiväiseen puhtaanapitoon! Löydät valikoimastamme juuri tarpeisiinne sopivat imeytysliinat, imeytysrakeet, imeytyspuomit, vesistöpuomit, konepyyhkeet, teollisuuspaperit, kuituliinat, kangaspyyhkeet, paperipyyhkeet, teollisuuspesuaineet, liuotinpesuaineet, kammiopesuaineet, siivouskemikaalit sekä henkilöhygienian tuotteet ja paljon muuta. Alan johtavana toimittajana Pohjoismaissa, tunnemme juuri teidän tarpeenne ja niihin sopivat ratkaisut. Omat tuotemerkkimme ovat tae laadusta, taloudellisuudesta, sekä ympäristö- ja käyttäjäystävällisyydestä.

 

 

Kysy meiltä - Olemme asiantuntijoita juuri teidän tarpeitanne varten!

IKASORB® IMEYTTÄJÄT

Polypropeenista valmistetut imeytysmateriaalit ovat erittäin tehokkaita tuotteita kemikaali- ja öljyvuotojen rajaamiseen, imeyttämiseen ja siivoamiseen. Valitse käyttökohteeseen parhaiten sopiva imeytysmattorulla, imeytysmattoarkki, imeytyspuomi tai imeytystyyny, sekä päivittäisten roiskeiden keräämiseen että suurempien vuotojen siivoamiseen. Riippumatta siitä onko tarpeesi esim. vuotavien koneiden vuotojen rajaaminen ja kerääminen, kemikaalivuotojen ja roiskeiden imeytys tai työtason päällä vuotavien huollettavien laitteiden suojaaminen, löydät Ikarokselta juuri sopivat ratkaisut.
SELAA TUOTTEITA »

IKASORB® IMEYTYSAINEET

Imeytysaineet (mm. imeytysrae / imeytysturve / imeytyshake / imeytysjauhe) ovat tehokkaasti nesteitä sitovia irtoaineita, joita levitetään vuodon päälle tai reunoille sen rajaamiseksi. Ikasorb® imeytysrakeet ovat nopeatoimisia ja turvallisia (kemiallisesti vakaita) käyttää. Ne sopivat kaikentyyppisten vuotojen imeytykseen kaikilla kiinteillä pinnoilla. Paloturvalliset imeytysrakeet eivät puuroudu tai murene myöskään käytettynä, estäen näin liukastumisia ja lisäsotkua, minkä takia imeytysrae on myös pelastuslaitosten käytössä. Pintojen rakoihin tunkeutuvat pienikokoiset rakeet sopivat erinomaisesti vuodon loppusiivoukseen, jättäen pinnan erittäin kuivaksi.
SELAA TUOTTEITA »

IKASORB® VESISTÖPUOMIT

Käyttötarkoitukseen sopivan puomin valinta voi pelastaa onnettomuuden muuttumasta katastrofiksi. Vesistöpuomejamme on käytetty monissa paikoissa, niin sisämaan ja rannikon teollisuuden sekä pelastuslaitosten toimesta, kuin maailman isoimmissa valtamerien öljyvuodoissa. Erikoisvalmisteinen avoin verkkorakenne takaa maksimaalisen ja nopean imukyvyn vaikeissa olosuhteissa sekä raskaampien öljyjen kohdalla.
SELAA TUOTTEITA »

IKACLEAN® SIIVOUS

Oma tuoteperheemme pesuaineita, tiskiaineita sekä puhdistusaineita on luotu mahdollisimman käyttäjä-, iho- ja ympäristöystävällisiksi, tehokkuutta unohtamatta. Tarkasti ohjeistettu oikea annostus auttavat pienentämään ympäristövaikutuksia ja turhia pesuainejäämiä.
SELAA TUOTTEITA »

IKACLEAN® PUHDISTUS

Ikaroksen ainutlaatuiset Ikaclean teollisuuden pesuaineet tarjoavat ympäristöystävällisen ja taloudellisen vaihtoehdon mm. liuotinpesuun, yleispesuaineeksi, pienosapesukoneisiin, kammiopesukoneisiin, yhdistelmäpesukoneisiin, lattiapesukoneisiin ym. Tuotteitamme käytetään monissa erityisen vaativissa kohteissa aina maanalaisista kaivoksista ydinvoimaloihin, toki jokapäiväistä teollisuuden puhtaanapitoa unohtamatta.
SELAA TUOTTEITA »

IKATEX® PYYHINTÄ

Ikatex-tuoteryhmä koostuu tehokkaista pyyhinnän, kiillotuksen ja kuivauksen tuotteista, jotka alentavat käyttökustannuksia ja pienentävät ympäristövaikutuksia sekä jätteiden määrää. Pyyhintätuotteet on suunniteltu, leikattu ja pakattu tehokasta käyttöä ajatellen. Pyrimme minimoimaan syntyvän jätteen määrää tuotteiden sopivalla arkkikoolla, tehokkaalla imukyvyllä sekä kestävyydellä. Ikatex kankaisia konepyyhkeitä on saatavilla yli 20 eri vaihtoehtoa ja useita pakkauskokoja. Huippulaatuiset kuituliinamme puolestaan tarjoavat parasta märkälujuutta, alhaista nukkaavuutta ja laajan valikoiman vaativiinkin käyttökohteisiin. Toimitamme myös kattavan valikoiman teollisuuspapereita asiakkaan vaihteleviin tarpeisiin.
SELAA TUOTTEITA »

ADERMO® HENKILÖHYGIENIA

Oma ihoystävällinen henkilöhygienian tuoteperheemme sisältää suositut käsienpesuaineet, hankaavat tehopuhdistajat, suihkusaippuat, käsirasvat sekä ihon suoja- ja hoitoaineet. Tuotteet on alusta lähtien suunniteltu mahdollisimman käyttäjä- ja ympäristöystävällisiksi. Kokeile itse!
SELAA TUOTTEITA »

Aloitus > Mainos
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%