Vuotosuojaus
Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
OK

IKAROS® VUODONHALLINTA™

 

POHJOISMAIDEN KATTAVIN PALVELU- JA TUOTEVALIKOIMA TYÖYMPÄRISTÖN VUOTOSUOJAUKSEEN, VUODONTORJUNTAAN JA KEMIKAALITURVALLISUUTEEN

 

VUODONHALLINTA™-tuotekategoria käsittää tuotteet, jotka ennalta ehkäisevät tai minimoivat öljy- ja kemikaalivuotojen syntymistä, kuten allastetut varastokontit, paloturvakaapit, vuotosuoja-altaat, tynnyrinostimet, tynnyrikärryt, öljykannut, kemikaalikannut, työpistematot, suojakäsineet, turvalasit, hengityssuojaimet, lockout-tagout (LoTo), jätesäiliöt, kippikontit, vuodontorjuntapisteet, imeytystarvikepakkaukset ym. Se sisältää siis kaiken tarvittavan että haitallisten aineiden käsittely on alusta loppuun turvallista sekä ympäristön, henkilöstön että omaisuuden kannalta. Ikaros tuotemerkit takaavat että tuotteiden tiukimmatkin laatu- ja toimivuusvaatimukset täyttyvät.

 

Lataa tuoteryhmäesite

VARASTOINTI / VUOTOSUOJAUS

Öljyvarastot, kemikaalikontit, valuma-altaat, tynnyrialtaat, suoja-altaat, keräysaltaat, paloturvakaapit, säiliöhyllyt, allashyllyt, tynnyrihyllyt, kemikaalikaapit ja paljon muuta. Valittavanasi ovat laadukkaimpien kotimaisten ja johtavien ulkomaisten valmistajien ratkaisut turvalliseen varastointiin ja vuotosuojaukseen..

SELAA TUOTTEITA »

TYNNYRINKÄSITTELY

Raskaiden tynnyreiden kuljettaminen sekä käsittely voi olla hidasta ja luo usein riskitilanteita, asettaen haasteita työturvallisuudelle. Useimpiin kohteisiin voimme tarjota helpomman ja turvallisemman ratkaisun oikeiden välineiden avulla, joka auttaa pienentämään onnettomuusriskiä sekä parantamaan tuottavuutta. Kysy neuvoa, tai selaa itse tynnyrinostimien, tynnyrikärryjen, tynnyrivaunujen, tynnyriavaimien, tynnyrileikkurien, tynnyrin tyhjentimien ja tynnyriprässien valikoimaamme.

SELAA TUOTTEITA »

NESTEIDEN KÄSITTELY

Vid arbete med olja, kylvätska eller farliga kemikalier är det viktigt att kunna hantera dessa på ett säkert sätt. Vi hjälper dig att hitta rätt utrustning för just din produkt. I vårt breda sortiment finner du säkerhetskannor, trattar, fatpumpar och avtappningsbehållare speciellt för dig som arbetar med brandfarliga eller hälso- och miljöfarliga vätskor.

SELAA TUOTTEITA »

VUODONTORJUNTAVARUSTUS

Tulipalon varalta palosammuttimet ovat itsestään selvyyksiä. Yhtälailla itsestään selvää on varata riittävä vuodontorjuntavarustus öljy- ja kemikaalivuotojen varalle. Ikaros® vuodontorjuntavaunut, imeytyspisteet, vuodontorjuntalaukut, vuotosulkupuomit sekä kaivonsulkulaitteet on helppo mitoittaa, varustaa ja sijoittaa keskeisten vuotoriskipaikkojen läheisyyteen. Ikaroksen vuodontorjuntaan tarkoitettu välineistö myös merkitään ”Vuodontorjunta”-merkinnöin ja -huomiokyltein, jotka yhdessä henkilökunnan käyttökoulutuksen kanssa luovat järjestelmällisyyttä vuodontorjunnan rutiineihin. Tutustu myös SVO - Systemaattinen Vuodontorjuntaohjelma -palveluumme.

SELAA TUOTTEITA »

TYÖTURVALLISUUS

Ikaroksen henkilösuojaimet tarjoavat turvallisuutta ja käyttömukavuutta haitallisten aineiden kanssa työskentelyyn. Valikoimistamme löydät huolellisesti testatut tuotteet maailman johtavilta valmistajilta mm. kuulonsuojaimet, suojalasit, suojakäsineet, työhanskat, viiltosuojakäsineet, hengityssuojaimet ja hengityssuodattimet. Saatavilla myös ensiapupisteet, ensiaputaulut sekä silmähuuhteet ja ensiapusuihkut kaikkiin tarpeisiin. Työpistemattojemme valikoimasta löydät mukavuutta ja turvallisuutta edistävät ratkaisut mm. hitsaustyöhön, sisäänkäynteihin, raskaan teollisuuden, kokoonpano- ja elintarvikealan kohteisiin ym.

SELAA TUOTTEITA »

JÄTTEIDENKÄSITTELY

Täältä löydät fiksut ratkaisut mm. paperijätteen, sekajätteen, energiajätteen, sekä palavan tai vaarallisen jätteiden keräämiseen, lajitteluun ja hävittämiseen toimistossa, laboratoriossa, teollisuudessa ja ulkotiloissa. Tupakkapaikoille löydät innovatiiviset, ruostumattomat ja helppohoitoiset joka paikan säänkestävät tuhkasäiliöt. Mikäli etsit jätesäiliötä raskaampaan käyttöön, suosittelemme turvallisia ja helppokäyttöisiä kippisäiliöitämme, jotka on varustettu AINA turvamekanismeilla ja kahden (2) vuoden takuulla.

SELAA TUOTTEITA »

TAVARANKÄSITTELY

Ikaros tarjoaa Pohjoismaista laatua ja parhaat innovaatiot maailmalta materiaalinkäsittelyn tarpeisiin. Tuotteiden korkea laatu yhdistettynä omaan osaamiseemme takaa paremman työergonomian, vähemmän tavaravaurioita ja pienemmät kustannukset. Riippumatta mitä kuljetetaan, meiltä löydät ratkaisun! Valikoimissa erilaisia vaunuja, rullasäiliöitä, kuormalavoja, hygienialavoja, lavakauluksia, säilytyslaatikoita, tavarakärryjä, makasiinikärryjä ym.

SELAA TUOTTEITA »

Aloitus > Mainos
Mainokset
0 Tuotteet
Yhteensä 0 EUR
Hinnat ALV 0%